Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ BRAVE! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Μια επική περιπέτεια γεμάτη ψυχή, αξιαγάπητους χαρακτήρες και χιούμορ για κάθε ηλικία με ηρωίδα την ατρόμητη Μέριντα που δε διστάζει να αλλάξει το πεπρωμένο της. Μια ιστορία για την αληθινή γενναιότητα και τη δύναμη της οικογενειακής αγάπης.
Είμαι η Μέριντα, μ’ αρέσει να αισθάνομαι ελεύθερη και να κάνω αυτό που θέλω! Αν κι εσύ είχες την ευκαιρία να αλλάξεις τη μοίρα σου, θα το έκανες; Εγώ πάντως σίγουρα ναι!
Από τα παλιά χρόνια θρύλοι για φοβερές μάχες και μαγικές ιστορίες περνούσαν από γενιά σε γενιά στα άγρια και μυστηριώδη υψίπεδα της Σκοτίας.
Και τώρα μια καινούργια ιστορία έρχεται να προστεθεί όταν η γενναία Μέριντα έρχεται αντιμέτωπη με την παράδοση και τη μοίρα αλλά και με το πιο άγριο θηρίο του βασιλείου. Η κοκκινομάλλα Μέριντα, η παρορμητική και δυναμική κόρη του Βασιλιά Φέργκους και της Βασίλισσας Έλινορ, είναι φοβερή τοξότρια. Αποφασισμένη να χαράξει τον δικό της δρόμο στη ζωή, αψηφά τα πατροπαράδοτα και ιερά για τους ατρόμητους άρχοντες της χώρας έθιμα. Αναπόφευκτα η ανυπάκουη συμπεριφορά της προκαλεί χάος και οργή στη χώρα. Τότε καταφεύγει για βοήθεια στην εκκεντρική μάγισσα του δάσους και εκείνη της κάνει ένα δώρο που κρύβει πολλές παγίδες. Το κακό που παραμονεύει αναγκάζει τη Μέριντα να ανακαλύψει την αληθινή γενναιότητα για να μπορέσει να λύσει μια φοβερή κατάρα πριν να είναι πολύ αργά για την οικογένειά της και το βασίλειο.
«Κάποιοι λένε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Ότι το πεπρωμένο μας είναι προδιαγεγραμμένο. Αλλά εγώ ξέρω την αλήθεια. Η μοίρα μας ζει μέσα μας. Απλά πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος για να τη δεις».
Ακολούθησε τη γενναία Μέριντα σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο συγκίνηση και περιπέτεια, μέσα στα πανέμορφα δάση της Σκοτίας. Διάβασε περισσότερα για την κοκκινομάλλα πριγκίπισσα ΕΔΩ.
Τρέξε στους κινηματογράφους και δες την καινούρια ταινία της Disney / Pixar από τη Feelgood. Πάρε μια γεύση από το trailer.
Παίξε στο Disney Pixar Brave: The Video Game ως Μέριντα και ζήσε την πιο συναρπαστική περιπέτεια στο άγριο τοπίο της μυθικής Σκoτίας. Αντιμετώπισε φοβερούς εχθρούς με όπλο την εξυπνάδα και το κουράγιο σου, λύσε τη μαγική κατάρα και σώσε το βασίλειο!
Διάβασε το βιβλίο της Brave που κυκλοφορεί από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε δύο εκδόσεις.
BRAVE  

Η γενναία Μέριντα
Σελίδες: 96
Σκληρόδετη έκδοση με πολλές μαγευτικές σκηνές από την ταινία.

BRAVE
Η γενναία Μέριντα

Σελίδες: 32
Με σύντομο κείμενο που διαβάζεται ευχάριστα μέσα σε 15 λεπτά, ιδανικό και για μικρότερες ηλικίες. Για να σου κρατάει συντροφιά όπου και να ’σαι: στο σπίτι, στο ταξίδι, στη βόλτα, στις διακοπές.

Μπες
ΕΔΩ και τύπωσε το σχολικό πρόγραμμα με την Brave για να μην ξεχνάς τα μαθήματά σου.
Περισσότερες ιστορίες της Disney θα βρείτε
ΕΔΩ. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τακτικά το www.metaixmio.gr, για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων της Disney.
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο φθινοπωρινό τεύχος της αγαπημένης σου εφημερίδας Παιδιά, διάλειμμα! Ξεφύλλισέ την
ΕΔΩ.
Τα βιβλία της Brave και όλα τα βιβλία της Disney θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού μας τόπου στο Internet (www.metaixmio.gr) ή τηλεφωνικώς (210 3647433, εσωτ. 115) ή με fax (211 3003562). Τα βιβλία θα σας σταλούν με αντικαταβολή. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής καταβάλλονται από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 15,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια: