Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Περάστε το πιο όμορφο καλοκαίρι με τις καλύτερες προσφορές , μόνο από το Touristorama!

Πάλαιρος - Αιτωλοκαρνανίας:293€ για ένα 4ήμερο με πρωινό για 4 άτομα δίπλα στην θάλασσα Πάλαιρος - Αιτωλοκαρνανίας:293€ για ένα 4ήμερο με πρωινό για 4 άτομα δίπλα στην θάλασσα, προσφορά Αυγούστου. Περάστε υπέροχες οικογενειακές διακοπές, χωρίς κόστος εισιτηρίων, σε ένα καταπληκτικό συγκρότημα δίπλα στο κύμα. Μια προσφορά σε τιμή εκπληκτική!
Ρόδος: 538€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4*

Ρόδος: 538€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4* . Απολαύστε ένα μαγικό ταξίδι σε ένα ξενοδοχείο που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία, στην δημοφιλή περιοχή Φαληράκη! Καταπληκτική τιμή για διαμονή με ημιδιατροφή!

Κρήτη Μάλια: 304€ για ένα 4ήμερο all inclusive για 2 άτομα

Κρήτη Μάλια: 304€ για ένα 4ήμερο all inclusive για 2 άτομα. Μια καταπληκτική προσφορά για ολόκληρο το καλοκαίρι, με πλήρη διατροφή ,ποτά αναψυκτικά και καφέδες, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο! Απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Κώς, Τιγκάκι: 415€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο

Κώς, Τιγκάκι: 415€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο (Διαμονή, Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Ποτά) για 2 άτομα σε δίκλινο δώμάτιο, wellcome drink, ποτά, αναψυκτικά, καφές, σνακς σε απεριόριστή ποσότητα και tour στο Bodrum! Μία μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

Κρήτη Ιεράπετρα: 384€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πραγματικά υπέροχο ξενοδοχείο

Κρήτη Ιεράπετρα: 384€ για 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πραγματικά υπέροχο ξενοδοχείο. Για ολόκληρο το καλοκαίρι μια απίστευτη προσφορά με όλες τις παροχές, διαμονή , πλήρη διατροφή, ποτά και αναψυκτικά, σνακ και καφέδες σε μια τιμή απλά ακαταμάχητη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: