Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ | "Ζαχαρούλα" @ Πρώτος δίσκος από την ANTELMA MUSIC του Στάθη Δρογώση

 Ενσωματωμένη εικόνα 2
 ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η Ζαχαρούλα αποβιβάστηκε στην Antelma Music του Στάθη Δρογώση που αποτελεί  την αφετηρία του ταξιδιού της με το άλμπουμ που έχει τίτλο το όνομά της «ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ». 
Ένα ταξίδι που η προετοιμασία του κράτησε χρόνια και τώρα πια είναι έτοιμο να δεχτεί τους συνταξιδιώτες ακροατές του. Το άλμπουμ περιλαμβάνει πέντε τραγούδια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, που σαν κοινό στόχο έχουν να αφηγηθούν ιστορίες που ζήσαμε, ακούσαμε ή φανταστήκαμε, μέσα από έντεχνους ήχους γεμάτους χρώματα και ατμοσφαιρική μουσική.  
Η Ζαχαρούλα θα παρουσιάζει τον νέο της δίσκο και άλλα πολλά, στο φουαγιέ του Κινηματοθεάτρου « Ίλιον» (Τροίας 34 και Πατησίων) για τις τέσσερις Παρασκευές του Δεκεμβρίου (6/13/20/27) 2013 στις 9.30 μ.μ.  
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα δελτία Τύπου. Επισυνάπτονται επίσης: φωτογραφία και το promo τραγούδι του άλμπουμ "Σχεδόν Δεκαετία". Από τον παρακάτω σύνδεσμο | https://www.dropbox.com/s/22tg9ev0pracgyx/zacharoula.zip μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον δίσκο «ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ» καθώς και extra φωτογραφικό υλικό.