Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τα οικονομικότερα πακέτα διακοπών μόνο από το Τουριστόραμα!

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο
Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο με πρωινό. Το μικρό, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό της Καστροσυκιάς προσφέρεται ως τόπος διαμονής για όσους επιθυμούν ήσυχες διακοπές!
Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Ιούλιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο όμορφο Καμάρι με πισίνα, πρωινό και ένα γεύμα 2 άτομων στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του νησιού! Φύγαμε τώρα!

Λευκάδα, Πόλη Λευκάδας:183€ για 5ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο

Λευκάδα, Πόλη Λευκάδας:183€ για 5ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Αύγουστο. Στο καλύτερο σημείο του νησίου πολύ κοντά στην πόλη για διασκέδαση και μιά ανάσα από τις διασήμες παραλίες του νησίου για κολύμπι!

Σύρος: 85€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη

Σύρος: 85€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη.Μια καταπληκτική προσφορά στην αρχόντισα του Αιγαίου, την Ερμούπολη, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αφού το νησί προσφέρει εκατοντάδες δυνατότητες και επιλογές!

Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Ερμούπολη

Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Ερμούπολη. Στο πιο αριστοκρατικό νησί του Αιγαίου, σας προσφέρουμε μια μοναδική προσφορά , ιδανικό σημείο διαμονής για να εξερευνήσετε το πανέμορφο αυτό νησί,παραλίες,καταστήματα και αξιοθέατα όλα στα πόδια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: