Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ

ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ
      Ξέρω κάποια αστέρα...
Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι ο άνθρωπος που έσωσε τα τραγούδια και τις μουσικές του σινεμά, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, επιμονής, υπομονής, αμφισβήτησης και πείσματος, κόντρα στην αδιαφορία των πολλών και βιογράφησε τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά.
image002
 Στο νέο του βιβλίο, υφαίνει τον καμβά των αναμνήσεών του και μοιράζεται μαζί μας τις πιο γλυκές, χαριτωμένες, συγκινητικές αλλά και άγνωστες στιγμές του, μέσα από την ανελέητη και τρυφερή οικειότητα ενός ολόκληρου «μυθικού κόσμου».
Άγνωστα περιστατικά, πικάντικα παρασκήνια, πάθη, μυστικά, απογοητεύσεις αλλά και ανθρώπινες στιγμές, συνθέτουν το σκηνικό για μια αυτοβιογραφική κατάθεση ψυχής, αφοπλιστικά ειλικρινή, από έναν άνθρωπο που από νεαρό παιδί μέσα στον λαμπερό χώρο της showbiz αγωνίστηκε, πάλεψε και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πιο σημαντικών και των πιο πετυχημένων σταρ της εγχώριας showbiz, που τον επέλεξαν, ως τον δικό τους αγαπημένο «βιογράφο».
Όλα όσα λοιπόν δεν είπε και δεν μοιράστηκε ποτέ, για τα πιο λαμπερά αστέρια του δικού μας Hollywood, που γνώρισε και έζησε όσο κανείς άλλος!!!
 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
Τιμή: 16,80€ / 17,90€
ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ / ΣΕΛΙΔΕΣ: 460 /ISBN: 978-960-547-154-5/ BARCODE:9789605471545 ΚΩΔ:42038
250 φωτογραφίες (τέσσερα 16σέλιδα με έγχρωμο φωτογραφικό υλικό)
 Σας ενημερώνουμε πως έχουν είδη κλειστεί προδημοσιεύσεις του βιβλίου σε εφημερίδες αλλά και παρουσιάσεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: