Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2019


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2019
Ήρθε η ώρα της εκδήλωσης που φέτος κλείνει ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο, και συγκεκριμένα στα παιδιά με καρκίνο.
Ένας ΘΕΣΜΟΣ, που για εμάς που τον ζήσαμε και τον ζούμε  από το ξεκίνημα του κάθε «φέτος» μας κάνει περήφανους για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που υπάρχει τριγύρω και για την ΑΓΑΠΗ που τον πλαισιώνει.
Για ακόμα μια χρονιά, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Για ακόμα μια χρονιά, ΤΑ ΠΑ
ΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ενισχύοντας τους συλλόγους ΣΤΟΡΓΗ και ΕΛΠΙΔΑ με τα έσοδα της συναυλίας,  αποδεικνύοντας, πως ο καρκίνος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ, φτάνει να το πιστέψουμε ΟΛΟΙ…..

Η εκδήλωση αυτή όμως έχει και κάτι ακόμα που την κάνει ξεχωριστή.
Πλαισιώνεται από ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ μουσικούς, τους μαθητές και μαθήτριες του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, και όχι από κάποια «μεγάλα» ονόματα, κάποιες … «φίρμες» των σουξέ που τους βλέπουμε τα καλοκαίρια  σε …. «πολιτιστικές» εκδηλώσεις (της αρπαχτής).
Πλαισιώνεται από ΠΑΙΔΙΑ που αφήνουν στην άκρη τα καλοκαιρινά παιχνίδια και τα μπάνια τους για να ετοιμάσουν μαζί με τους καθηγητές τους, τις μουσικές, τα τραγούδια , και τις χορογραφίες που θα μας παρουσιάσουν.
ΚΑΙ για Φέτος ,Σαράντα πέντε μουσικοί και τραγουδιστές, και ΤΡιανταέξι χορεύτριες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, που θα ευχαριστήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
(Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες)
Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21:15 σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο ανοιχτό θέατρο Νέων Μουδανιών, για να δώσουμε μαζί με τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ!

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: