Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Αρετή Κοκκίνου - Νησιά στην Βεράντα || Νέο single || Με τα φτερά στην πλάτη (Μπάμπης Τσέρτος)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ || Νέα κυκλοφορία cd album
«Νησιά στη βεράντα»
Αρετή Κοκκίνου & Μαρία Παπαδάκη
Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της τραγουδοποιού Αρετής Κοκκίνου, σημείο συνάντησης με την στιχουργό Μαρία Παπαδάκη, πλαισιωμένη με ενδιαφέρουσες και  «κόντρα» συνεργασίες,  κυκλοφορεί από την  MLK με την υποστήριξη της "Κιθαρωδίας".
Η Αρετή Κοκκίνου γράφει τα τραγούδια και παίζει κιθάρες και μαντολίνο, ενώ τους στίχους σε όλα τα τραγούδια υπογράφει η Μαρία Παπαδάκη. Μαζί τους συνεργάζονται αγαπημένοι ερμηνευτές από διαφορετικούς μουσικούς χώρους: Μπάμπης Τσέρτος, Δήμητρα Μαστορίδου, Ερωφίλη, Μάκης Σεβίλογλου, Θέλμα Καραγιάννη, αλλά και η νεότερη Ξένια Ροδοθεάτου, προσφέροντας ο καθένας το δικό του ύφος και συναίσθημα, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία ενός πολύ ενδιαφέροντος συνολικού ακούσματος. Κοινός παρονομαστής το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, με latinrock, έως ρετρό επιρροές, που αρχικά προκαλούν μια νοσταλγία για το παλιό, οικείο άκουσμα αλλά ταυτόχρονα ξαφνιάζουν ευχάριστα με την σύγχρονη μουσική αισθητική τους.  
Ακούστε το τραγούδι ''Με τα φτερά στην πλάτη", ένα νοσταλγικό βαλσάκι που μας γυρνά στα παιδικά μας χρόνια με την ξεχωριστή ερμηνεία του Μπάμπη Τσέρτου https://www.youtube.com/watch?v=QA_EENu7Tj0
Όλο το album είναι διαθέσιμο για ακρόαση στις ψηφιακές πλατφόρμες της MLK
Stream the album on:
Download the album on:
iTunes: http://geni.us/wTR
Amazon: http://geni.us/2l7l
Google Play: http://geni.us/2GPd

Δεν υπάρχουν σχόλια: