Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ο Μάριος Μάζαρης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς»


Παρουσίαση του νέου βιβλίου του εκπαιδευτικού Μάριου Μάζαρη
«Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς»
Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση
του νέου βιβλίου του Μάριου Μάζαρη
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ
50+2 δραστηριότητες για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού
τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στις 8:30 μ.μ., στο Public Café Συντάγματος
(Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).
Ο Μάριος Μάζαρης σας περιμένει σε μια συζήτηση προτάσεων και δράσεων για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού και τη σύνδεσή του με τους συνομήλικούς του, αλλά και την οικογένεια, σε μια προσπάθεια ανακάλυψης της καλύτερης εκδοχής του εαυτού του.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
52 δραστηριότητες, μία για κάθε εβδομάδα του έτους, για γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κάθε παιδιού και θα τονώσει τους δεσμούς της τάξης και της οικογένειας! Οι δραστηριότητες αυτές είναι χωρισμένες σε 10 μέρη:
Γνωριμία – Έλα να σε μάθω! * Κύκλος – Όλα είναι κύκλος! * Θετική εστίαση – Δες το φωτεινά! * Αυτοπεποίθηση – Μου αρέσω τελικά! * Συναισθήματα – Νιώθεις ό,τι νιώθω; * Μοναδικότητα – Όλοι είμαστε από ένας * Αποδοχή – Μείνε όπως είσαι! * Ενδυνάμωση – Αδιάβροχος εαυτός * Στήριξη – Βοήθεια για όλους * Ενσυναίσθηση – Φόρα τα παπούτσια μου!
Κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου 2023.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΑΖΑΡΗ
Ο Μάριος Μάζαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αν και μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης, έγινε δάσκαλος και από το 2006 δουλεύει σε δημοτικά σχολεία. Όνειρό του είναι να γίνει ο δάσκαλος που δεν είχε ποτέ. Έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο, με παιδικά θεατρικά και μαθητικές ταινίες μικρού μήκους. Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τις ιδέες του ως Schoolmarius με χιλιάδες συνοδοιπόρους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η ομιλία του στο TEDx Agrinio τον Οκτώβριο του 2022 (Τα όρια είναι αγκαλιές) έχει ήδη χιλιάδες προβολές στο YouTube. Το Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς είναι το τρίτο του βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: