Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

-- Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του #tiff58 --
Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ! Βλέπουμε ταινίες στο Ολύμπιον και το Λιμάνι, επισκεπτόμαστε τις εκθέσεις,  διασκεδάζουμε στα πάρτι! Βρείτε τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια προβολών στο tickets.filmfestival.gr 
-- Τα Βραβεία της Αγοράς του 58ου ΦΚΘ --
Η Αγορά, το αναπτυξιακό κομμάτι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, απένειμε τα βραβεία της στην Αποθήκη Γ΄, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τον λόγο πήρε αρχικά η υπεύθυνη της Αγοράς και σύμβουλος για καινοτόμα προγράμματα και νέες τεχνολογίες του ΦΚΘ Γιάννα Σαρρή, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τους κριτές και τα στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας που στήριξαν τη φετινή διοργάνωση, καθώς και όλο το προσωπικό και τους εθελοντές, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την πολύτιμη συνεισφορά του προγράμματος Creative Europe Media, το οποίο υποστηρίζει την Αγορά.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τόσο τους συμμετέχοντες για την καλοσύνη και το ταλέντο που επέδειξαν, όσο και τους χορηγούς για την ηθική και υλική υποστήριξή τους.
Δείτε τα Βραβεία της Αγοράς
-- Λίγο πριν το πάρτι της Αγοράς στην προβλήτα --
Η ομάδα κρουστών PARANAUE μας ξεσήκωσε με τους ρυθμούς της και κήρυξε την έναρξη του πάρτι της Αγοράς, χθες βράδυ στην προβλήτα! 
-- Το μήνυμα του Φατίχ Ακίν --
Ο χαιρετισμός του Φατίχ Ακίν στο κοινό της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την προβολή της ταινίας του In the Fade στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: