Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #460
Η νέα ταινία του οραματιστή σκηνοθέτη Τέρι Γκίλιαμ, Το Θεώρημα Μηδέν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του Ολύμπιον ενώ συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας κινουμένων σχεδίων Η Τίνκερμπελ και οι πειρατές που παρουσιάζει τις περιπέτειες της αξιαγάπητης νεράιδας. Στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος του Μουσείου Κινηματογράφου - Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης φιλοξενούνται οι εργασίες του συνεδρίου MINI-INPUT Θεσσαλονίκη 2014, για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης. 
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (24-30/04/2014)

ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΜΗΔΕΝ

Τέρι Γκίλιαμ
ΗΠΑ - Ρουμανία - Αγγλία, 2014
 
Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Πέγκυ Χολμς
ΗΠΑ, 2014
 
 
 
MINI-INPUT Θεσσαλονίκη 2014
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το Goethe-Institut Thessaloniki, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, το Ελληνοϊσπανικό Κέντρο Πολιτισμού και η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100), συνδιοργανώνουν για τρίτη φορά στην Ελλάδα ένα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης.
 
Κινηματογραφικό αφιέρωμα "Χρόνος"
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Βορειοελλαδική Ψυχαναλυτική Εταιρεία διοργανώνουν το αφιέρωμα με θέμα «Χρόνος» από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στο Ολύμπιον, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: