Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στοχευμένη προβολή, αποτελεσματικές υπηρεσίες για νικηφόρο προεκλογικό αγώνα

Πως θα πετύχετε την μέγιστη δυνατή αναγνωρισιμότητα;
Πως θα αυξήσετε την θετική γνώμη που έχουν οι ψηφοφόροι για σας;
Το eklogika.gr το μεγαλύτερο πολιτικο-ειδησεογραφικό και εκλογικό portal και η iservices, εξειδικευμένη εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και διαχείρισης προεκλογικού αγώνα, μπορούν να σας προσφέρουν αποτελεσματική προβολή και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Ρωτήστε μας και θα εκπλαγείτε από το στοχευμένο αποτέλεσμα και τις φιλικές τιμές.
1. Προβληθείτε στο eklogika.gr - απευθυνθείτε στοχευμένα στους ψηφοφόρους σας
Θα γνωρίζετε επίσης ότι το eklogika.gr, το μεγαλύτερο πολιτικοειδησεογραφικό - εκλογικό site όχι μόνο έχει τεράστια επισκεψιμότητα αλλά το σημαντικότερο, είναι απολύτως στοχευμένη. Εκείνο όμως που ίσως δεν γνωρίζετε, είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων αναζητούν πληροφορίες στο internet, για τις εκλογές, τους υποψηφίους, τις ευρωεκλογές, τα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών, τις εκλογές αυτοδιοίκησης, τους υποψηφίους δήμων και περιφερειών μπαίνουν στο eklogika.gr αφού βρίσκεται πρώτο στις μηχανές αναζήτησης στις περισσότερες σχετικές λέξεις κλειδιά (Γράψτε στην αναζήτηση της google π.χ. ψηφοδέλτια, ψηφοδέλτια αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι περιφερειάρχες, υποψήφιοι δήμαρχοι, ψηφοδέλτια ευρωεκλογών κλπ).
Δείτε εδώ και εδώ τα στοιχεία του Google analytics για την επισκεψιμότητα του eklogika.gr
Οι τιμές προβολής στο eklogika.gr ξεκινούν από 50 ευρώ και αυξάνονται αναλόγως γεωγραφικής κάλυψης, μεγέθους banner και θέσης προβεβλημένης διαφήμισης.
Σε κάθε περίπτωση συνδιαμορφώνουμε μαζί σας το πακέτο προβολής που σας ταιριάζει και θα είναι το πλέον αποτελεσματικό για τον προεκλογικό σας αγώνα, στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, για πρόταση προβολής ή για παροχή υπηρεσίας επικοινωνήστε μαζί μας.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

2. Αξιοποιείτε αποτελεσματικά το internet και τις νέες τεχνολογίες στον προεκλογικό σας αγώνα;
Δείτε 12 υπηρεσίες που οδηγούν στη νίκη
Σας ενημερώνουμε ότι η iservices και το eklogika.gr παρέχουν ολοκληρωμένα 12 υπηρεσίες με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση του διαδικτύου, την άμεση αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας και την βελτίωση της θετικής γνώμης για σας. Δείτε εδώ
Φυσικά από αυτές μπορείτε να επιλέξετε όσες χρειάζεστε ή να μας ζητήσετε πρόταση για την αποτελεσματικότερη προεκλογική σας καμπάνια στο καλύτερο κόστος.
Με εκτίμηση,
Για το eklogika.gr και την iservices,
Χρήστος Καψάλης
www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια: