Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Επιτροπή ασχέτων!


logo newsletter
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επιτροπή ασχέτων!

Αρχιζω να πιστεύω πλέον όσους λένε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να μας αποτελειώσει με τον ερασιτεχνισμό της μετά από τρεις δεκαετίες διαπλοκής και διαφθοράς ΠΑΣΟΚ – ΝΔ! Ανάμεσά τους, δε, είναι και αρκετοί απ’ όσους τον ψήφισαν το Γενάρη...
Περισσότερα

Τελικά, τι διαθέτει για την ΤτΕ το "πορτοφόλι" της Υγείας;

Η συζήτηση γύρω από τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της Υγείας και ιδιαίτερα των δημόσιων νοσοκομείων και τις δυνατότητες να συμβάλλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων έχει για τα καλά φουντώσει. Το ερώτημα που παραμένει, όμως, αναπάντητο είναι πόσα τελικά μπορεί να διαθέσει η Υγεία. Σε αυτή την ερώτηση επιχειρούμε να δώσουμε απάντηση.
Περισσότερα

Συνεχίζεται το "ξήλωμα" του "Αμαλία Φλέμινγκ" - Νέα απόπειρα υφαρπαγής εξοπλισμού

«Μαφιόζικες» μεθοδεύσεις για να διασφαλιστεί ότι η πτέρυγα Μπόμπολα θα παραμείνει κλειστή, καθώς και για να συνεχιστεί η απαξίωση του «Αμαλία Φλέμινγκ» με σκοπό τ’ οριστικό του κλείσιμο, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο.
Περισσότερα

Πάροχοι ΕΟΠΥΥ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Αποχώρηση το συντομότερο δυνατό από τον ΕΟΠΥΥ, με οποιαδήποτε μορφή αποφασιστεί, προτείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΒΙ, ο πρόεδρος των ελευθεροεπαγγελματιών εργαστηριακών γιατρών.
Περισσότερα

«Απάντηση» στον Έμπολα από την Tekmira Pharmaceuticals

Κατάφερε να θεραπεύσει πλήρως τις τρεις μαϊμούδες που είχαν σκοπίμως μολυνθεί με τον ιό Έμπολα, το νέο πειραματικό φάρμακο της Tekmira Pharmaceuticals Corp.
Περισσότερα

Η Allergan ετοιμάζεται να απολύσει 577 υπαλλήλους

Συνεχίζει το πρόγραμμα μείωσης κόστους, που ξεκίνησε πέρυσι, η εταιρεία που πρόσφατα αγοράστηκε από την Actavis σε μια συμφωνία αξίας 66 δις δολαρίων ΗΠΑ.
Περισσότερα

OTCs & Cosmetics Conference 2015

Τις στρεβλώσεις, τα οφέλη και τις προοπτικές της αυτοφροντίδας στην Ελλάδα, εξετάζει το OTCs & Cosmetics Conference 2015, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.
Περισσότερα

Έκτακτη συνεδρίαση των Φαρμακοποιών

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), λόγω της δυσμενούς κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα Φαρμακεία της χώρας, αποτέλεσμα κυρίως της αδυναμίας πληρωμής από τον ΕΟΠΥΥ. Συνεδριάζουν οι πρόεδροι της χώρας και το Συλλογικό τους Όργανο.
Περισσότερα

"Σαρώνουν" τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στον εφηβικό πληθυσμό

Θλίψη και ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) για την κατάσταση του προβλήματος των ναρκωτικών και των οινοπνευματωδών ποτών στην Ελλάδα, που δείχνουν εθισμό σε όλο και πιο νεαρές ηλικίες.
Περισσότερα

Με το "χέρι στη σκανδάλη" οι εργαζόμενοι στο Καραμανδάνειο

«Ξεχείλισε το ποτήρι» της υπομονής για τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, που απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την 28η Απριλίου, εάν δεν τους καταβληθούν οι περσινές εφημερίες και υπερωρίες και δεν καθοριστεί η εξόφληση των φετινών.
Περισσότερα

Σε απεργία προσανατολίζεται η ΠΟΕΔΗΝ

Αδιανόητο γεγονός - τη στιγμή που «έχει σκουπιστεί ο πάτος του βαρελιού» των οικονομικών στα δημόσια νοσοκομεία - θεωρεί τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων τους, η ΠΟΕΔΗΝ.
Περισσότερα

Δανέζικη εφαρμογή σώζει νέες μητέρες

The Safe Delivery App είναι ένα καινοτόμο εργαλείο mobile εκπαίδευσης που έχει τη δυνατότητα να σώσει τις ζωές μητέρων και νεογνών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού σε χώρες της Αφρικής.
Περισσότερα

Συνέδριο "Νευροπάθεια & Διαβητικό Πόδι" με μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης

Με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Harvard θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Μαΐου 2015 το συνέδριο συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης με τίτλο «Νευροπάθεια - Διαβητικό Πόδι», που διοργανώνει η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Περισσότερα

Εκδήλωση ενίσχυσης του Συλλόγου "Πίστη" για τα παιδιά με καρκίνο

Να χορέψουμε για τους μικρούς αγωνιστές της ζωής - τα παιδιά με καρκίνο, μας καλεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Καρκίνο «Πίστη», στο πάρτυ που διοργανώνει το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 19.30 στο FEVER RELOADED (Λ. Μεσογείων 282 – Χολαργός).
Περισσότερα

Sarkk ABEE: Ρούχα και παπούτσια δωρίστηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Καινούρια είδη ένδυσης, υπόδησης αλλά και αξεσουάρ δώρισε για άλλη μια φορά η Sarkk ΑΒΕΕ σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: