Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                    


---

Βαρουφάκης εναντίον όλων στο Eurogroup - Αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα

Για σφυροκόπημα του Έλληνα υπουργού Οικονομικών κάνει λόγο σε δημοσίευμα του Bloomberg λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup στη Ρίγα μεταφέροντας ένα τελείως αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα.
Read More

Ρώσος και Ισραηλινός διεκδικούν ελληνικά Κανάλια

Ρώσος μεγιστάνας και Ισραηλινός ολιγάρχης δια εκπροσωπών τους βρίσκονται σε διαρκής επαφές με διοικήσεις τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα για την εξαγορά τους, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ.
Read More

Κρήτη: Πα - τέρας εξέδιδε τις κόρες του με αμοιβή

Καταδικαστέα ήταν και σήμερα η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης για τον πατέρα – τέρας που ανάθρεψε τις κόρες του με μόνο σκοπό να τις βγάλει στο… πεζοδρόμιο για να «τσεπώνει» τα ευρώ.
Read More

Μεσολόγγι: Νεκρός εντοπίστηκε αγνοούμενος αλλοδαπός εργάτης

Δυσάρεστη ήταν η εξέλιξη της υπόθεσης αναζήτησης ενός αλλοδαπού εργαζόμενου σε ιχθυοκαλλιέργειες της νησίδας Οξιάς Μεσολογγίου.
Ο άτυχος άνδρας αναζητείτο από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (24/04) όταν και ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα για την εξαφάνισή του.
Read More

Μασούσε κάθε μέρα επί έξι μήνες τσίχλα και δείτε τι έπαθε!

Δεν το φανταζόταν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της μια γυναίκα αυτό που έπαθε από το μάσημα της τσίχλας.
Read More

Μπάχαλο στη Βουλή: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να φτάνουν μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια με αφορμή την αναφορά του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση πως η αντιπολίτευση είναι με το μέρος των δανειστών και εκφράζει τα επιχειρήματα των εταίρων:
Read More

Απίστευτο βίντεο: Παράλυτη κοπέλα περπατά ξανά

Η χαρά και η συγκίνηση της νοσοκόμας όταν βλέπει τη νεαρή κοπέλα να περπατά και πάλι δεν περιγράφεται με λόγια...
Η Bailey Murrill από το Ντέντον του Τέξας εκδήλωσε ξαφνικά ανεξήγητη παράλυση στα πόδια, η οποία διήρκησε για 11 ημέρες. Παρέμενε κατά το διάστημα αυτό στο νοσοκομείο, καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.
Read More

Φτιάξτε κέικ σοκολάτας με πραλίνα και γλάσο

Πραλίνα φουντουκιού λέμε δύο διαφορετικά πράγματα: το ένα είναι το έτοιμο άλειμμα σοκολάτας με φουντούκια που βρίσκουμε στο σουπερμάρκετ και το άλλο είναι η γαλλική τύπου πραλίνα, δηλαδή καραμελωμένα φουντούκια που αλέθουμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια ρευστή κρέμα στο χρώμα της καραμέλας. 
Read More

Απίστευτο: Βρήκαν έμβρυο μέσα στον εγκέφαλό της!

Όταν η 26χρονη Yamini Karanam από το Λος Άντζελες υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι, το αναμενόμενο ήταν να αφαιρεθεί αυτό που όλοι υποψιάζονταν πως ήταν όγκος. 
Read More

Η απίστευτη ιστορία μιας Αρμένισας που γλίτωσε από τη Γενοκτονία που οι Τούρκοι αρνούνται (Φώτο)

Η Αουρόρα Μαρντιγκανιάν κατά την αρμενική γενοκτονία του 1915 ήταν ένα μικρό κορίτσι στα 14 του χρόνια.
Πρώτα υπήρξε μάρτυρας της σφαγής της οικογένειας της μπροστά στα μάτια της. Ακολούθως σε ένα σκλαβοπάζαρο πουλήθηκε σε έναν αγά. Από εκεί διέφυγε και της πήρε περίπου ένα χρόνο για να φτάσει στις θεωρούμενες ως ασφαλείς για τους Αρμένιους ρωσικές γραμμές.
Read More

Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Κακαβιά!

Μια είδηση που συγκλονίζει, καθώς στις ευρωπαϊκές λίστες βρίσκεται το όνομά του υπόπτου τζιχαντιστή που συνελήφθη χθες για διεθνή τρομοκρατία πολύ κοντά στη χώρα μας.
Με την κατηγορία της συμμετοχής σε ένοπλες συγκρούσεις και πολέμους σε διάφορες χώρες, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς ένας 18χρονος.
Read More

Σχέδιο αποδόμησης της Κλίντον- Την εμπλέκουν σε σκάνδαλο

Ισχυρό πλήγμα δέχεται η οικογένεια Κλίντον, σε μία χρονική στιγμή που μόνο ως τυχαία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί, καθώς έρχεται λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την ανακοίνωση της Χίλαρι ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016.
Read More

Η τραγωδία στη Ρόδο πρωτοσέλιδο στη «Bild»! - Η 23χρονη Νεμπιγιάτ διηγείται...

Η τραγωδία στη Ρόδο πρωτοσέλιδο στη «Bild»! Η γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί σήμερα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της 23χρονης Νεμπιγιάτ, της γυναίκας που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της στο τραγικό ναυάγιο στη Ρόδο με τρεις νεκρούς μετανάστες στην περιοχή του Ζέφυρου, μόλις δύο μέτρα μακριά από την ακτή.
Read More

Ας βοηθήσουμε τον 4χρονο Παναγιώτη που το έχει πραγματική ανάγκη! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Πριν λίγες ημέρες κοινοποιήθηκε μέσω facebook το πρόβλημα υγείας ενός τετράχρονου παιδιού του Παναγιώτη που πάσχει από μια δύσκολη μορφή καρκίνου.
Read More

Χημικά όπλα! Τι προκαλούν στον άνθρωπο σε ένα απίστευτο γραφικό

Συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από μια φρικτή στιγμή της ιστορίας των πολεμικών αναμετρήσεων
Οι Γερμανοί ήταν οι πρώτοι που στα πεδία των μαχών του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου χρησιμοποίησαν χημικά όπλα!
Read More

Bild: Σε 5 χρόνια στείλαμε στην Ελλάδα 88 φορτηγά με 40 τόνους χαρτονομίσματα έκαστο!

«Τι μας έχει κοστίσει η Ελλάδα μέχρι τώρα;» διερωτάται η γερμανική εφημερίδα "Bild" με αφορμή την συμπλήρωση των πέντε χρόνων από την προσφυγή της Ελλάδας στο μνημόνιο.
Read More

Οδηγός λεωφορείου προμήθευε τους επιβάτες με ακυρωμένα εισιτήρια

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω χθες το πρωί στην Πάτρα, οδηγός αστικού λεωφορείου για απάτη. 
Read More

H Ελένη ζητά τη βοήθεια όλων μας για να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

H Ελένη Ρερεράκη και οι δικοί της άνθρωποι... απευθύνουν έκκληση για βοήθεια στην κοινωνία, ενισχύοντας τον αγώνα της για να βγει νικήτρια από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.
Read More

Έλληνες της Συρίας επέστρεψαν στην Ελλάδα πρόσφυγες μετά από 100 χρόνια

Στο λιμάνι του Πειραιά ήρθαν ως πρόσφυγες και Έλληνες από τη Συρία.
Πρόκειται για Κρητικούς από το ελληνόφωνο χωριό Χαμιντιέ της Συρίας, στα παράλια της Μεσογείου.
Read More

F 35 στο Αιγαίο το 2016 και δεν θα είναι τουρκικά!

Όσο εντός Ελλάδος η μιζέρια ,η κακοπιστία και πρώτα και πάνω απ΄ όλα η υποκρισία για τους εξοπλισμούς κυριαρχεί, όλες οι γύρω χώρες εξοπλίζονται.
Για την ακρίβεια τώρα αρχίζουν να υλοποιούν όσα εδώ και πάρα πολλά χρόνια σχεδίαζαν, όσο εμείς μοιράζαμε λεφτά και μίζες για εξοπλισμούς αμφίβολης ποιότηττας και χρησιμότητας. Για να φθάσουμε στο απίστευτο, να αποφασίσουμε να μην αγοράζουμε ποτέ τίποτα για να …εξασφαλίσουμε την διαφάνεια. Και να αφήσουμε τις ελληνικές ΕΔ άοπλες.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: