Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Εξύβριση 22χρονης κοπέλας απο οδηγό ΤΑΞΙ (TAB 6229) στον Πειραιά‏.




Εξύβριση 22χρονης κοπέλας απο οδηγό ΤΑΞΙ (TAB 6229) στον Πειραιά‏...


Την Τρίτη 11-12-07 και ώρα 08:50 στην παράνομη πιάτσα του ηλεκτρικού στο Λιμάνι του Πειραιά 22χρονη κοπέλα επιβιβάζεται σε Ταξί με αριθμό TAB 6229 με την ένδειξη ελεύθερος σηκωμένη και ζητά να πάει στον Νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα.
Ο Ταξιτζής αρνείται να πάει και της λέει να κατέβει απο το ταξί λέγοντας πως έχει ραντεβού στο Αεροδρόμιο Βενιζέλος στις 9:00.
Εκείνη τον ρωτάει γιατί βρίσκεται στο λιμάνι του πειραιά αφού έχει ραντεβού στο Ελ.Βενιζέλος και πως είναι δυνατόν να βρίσκεται στο Ελ.Βενιζέλος σε 10 λεπτά.
Εκείνος της απαντάει δεν σε αφορά και της ξαναζητά να κατέβει από το ταξί.
Η κοπέλα δεν δέχεται και καλεί την αστυνομία από το κινητό της.
Ο οδηγός του ταξί βλέποντας την κίνηση της κοπέλας να καλέσει την αστυνομία της λέει κλείσε το τηλέφωνο θα σε πάω εγώ στην αστυνομία.
Ο οδηγός όμως παίρνει άλλη κατεύθυνση και καταλήγει σε μια ερημική τοποθεσία στην περιοχή της Λέυκας στον Πειραιά.
Εκεί σταματά το ταξί και ξεκινά να βρίζει την κοπέλα με χυδαίες εκφράσεις ζητώντας πάλι να κατέβει από το ταξί.
Η κοπέλα προσπαθεί και πάλι να καλέσει την αστυνομία αλλά βλέποντας την κίνηση ο οδηγός του ταξί κατεβαίνει από το ταξί και πηγαίνει από την πλευρά της κοπέλας στην θέση του συνοδηγού δηλαδή, ανοίγει την πόρτα και με βίαη κίνηση αρπάζει την κοπέλα από το χέρι και κυριολεκτικά την πετάει έξω από το ταξί βρίζοντάς την και πάλι αισχρά.
Για κακή του τύχη ακριβώς απέναντι περνούσαν πεζοί 2 αστυνομικοί και είδαν το σκηνικό. Απομακρύνουν την κοπέλα από το ταξί και αρχίζουν να μιλούν στον ταξιτζή ώσπου στο τέλος τον αφήνουν να φύγει.
Η κοπέλα που παρακολουθεί από απόσταση σοκαρισμένη,βλέποντας τον οδηγό του ταξί να φεύγει πηγαίνει προς το μέρος των αστυνομικών και ρωτά να μάθει τι γίνεται.
Οι αστυνομικοί της λένε πως έκοψαν πρόστιμο στον ταξιτζή ύψους 4.000 Ευρώ και πως μπορεί αν θέλει να περάσει από το τμήμα των Καμινίων στον Πειραία να υποβάλει μήνυση και στη συνέχεια φεύγουν.
Θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνεται η συμπεριφορά των αστυνομικών και κατά πόσο έκαναν σωστά την δουλειά τους λαμβάνοντας υπόψη ότι βρέθηκαν σε ένα ερημικό σημείο την συγκεριμένη χρονική στιγμή και πώς η κοπέλα δεν είδε κάποιο πρόστιμο να του δίνουν από το σημείο που βρισκόταν σε μια απόσταση 10 μέτρων δηλαδή αφού της ζήτησαν οι αστυνομικοί να απομακρυνθεί από αυτόυς και τον ταξιτζή.
ΥΓ.
Η κοπέλα δεν έχει υποβάλει ακόμα μήνυση γιατί είναι ακόμα σοκαρισμένη και φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα μετά απο τις απειλές του ταξιτζή.
Μετά από παρότρυνση δική μου,μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: