Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Πυροβολούν και νεκρό τον Αλέξη

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΠυροβολεί τώρα τη μνήμη του Αλέξη Αμετανόητος ο ειδικός φρουρός κατηγορεί μετά θάνατον το θύμα του για «αποκλίνουσα συμπεριφορά» ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα
«Πυροβολεί» ακόμα και νεκρό τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ο 37χρονος ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος στις έντεκα σελίδες του απολογητικού του υπομνήματος όχι μόνο δεν ζητά ούτε μία φορά «συγγνώμη» για τον χαμό του 15χρονου από δική του σφαίρα, αλλά χρεώνει στο θύμα του «αποκλίνουσα συμπεριφορά»!
O κατηγορούμενος, ο οποίος έπειτα από πολύωρη απολογία στον 9ο τακτικό ανακριτή Φώτη Βλάχο οδηγήθηκε στη φυλακή, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει τον 15χρονο Αλέξη, αλλά ότι ο «θανάσιμος τραυματισμός του» ήταν αποτέλεσμα «εξοστρακισμού μίας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα».
Την ίδια ποινική μεταχείριση επεφύλαξαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον δεύτερο κατηγορούμενο, Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας όμως, ο οποίος, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια είχε απευθύνει έκκληση να σεβαστούν όλοι το τεκμήριο της δικής του αθωότητας, επέλεξε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του να στρέψει και πάλι τα... πυρά του στοχεύοντας τη μνήμη του Αλέξη.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: