Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Τέσσερα σκάνδαλα και ένας ανασχηματισμός

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος να ανακοινώσει το νέο κυβερνητικό σχήμα με πιθανότερες ημερομηνίες την 7η και την 8η Ιανουαρίου Ανασχηματισμός με ανατροπές «Κλειδιά» των αλλαγών Αλαγοσκούφης- Ντόρα ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ Λ. ΠΟΛΙΤΗΣ
Ο κύβος ερρίφθη.
Ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος να ανασχηματίσει την κυβέρνησή του και αναζητά την κατάλληλη μέρα, ώστε η κίνηση να έχει το μέγιστο επικοινωνιακό αποτέλεσμα.
Οι πιθανότερες ημερομηνίες- σύμφωνα με συνομιλητές του κ. Καραμανλή- είναι 7η και 8η Ιανουαρίου, αλλά σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 15 του μήνα.
Αμέσως μετά τον ανασχηματισμό, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Μαξίμου, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να περάσει στην αντεπίθεση με τα θέματα Παιδείας, όπου ρίχνει στο τραπέζι την κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ταυτόχρονα τα κυβερνητικά στελέχη θα αναδείξουν με όποιον τρόπο μπορούν το γνωστό σκάνδαλο της Ζίμενς, που επιστρέφει μέσω Δικαιοσύνης στο προσκήνιο για να υποστηρίξουν ότι «και στα δύο μεγάλα κόμματα υπάρχουν οι καλοί και οι "κακοί" και η διάφορα της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι η πρώτη ανακαλύπτει η ίδια και παραπέμπει στη Δικαιοσύνη τους εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα».
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: