Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Αποτελέσματα διαγωνισμών Azania’s και Nam a’.....

Αποτελέσματα διαγωνισμών Azania’s και Nam a’και ένας νέος θεατρικός διαγωνισμός
Αποτελέσματα Chalet Azania’s Οι δύο τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν τέσσερις διανυκτερεύσεις, από Κυριακή έως Πέμπτη, σε αυτόνομο διαμέρισμα δύο ατόμων στο ατμοσφαιρικό σαλέ των Καλαβρύτων, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού, είναι οι:
Στέλλα Ηλιάδου
Αργυρώ Καρακάξη
Για να επιβεβαιώσετε την διαμονή σας εκεί θα πρέπει να καλέσετε στο Chalet Azania’s και να δηλώσετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να κλείσετε το δωμάτιό σας, στο τηλέφωνο 26920 29100.
Μάθετε περισσότερα για το Chalet Azania’s εδώ. Αποτελέσματα εστιατορίου Nam a’Και οι δύο τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα γεύμα για δύο άτομα στο ασιατικό εστιατόριο Nam a’ οποιαδήποτε καθημερινή επιλέξουν είναι οι:
Ευτύχιος Πρασσάκης
Γεώργιος Δουκάκης
Για να επιβεβαιώσετε την κράτηση του τραπεζιού σας, επικοινωνήστε με το εστιατόριο Nam a’ στο τηλέφωνο 210 6008936.
Μάθετε περισσότερα για το εστιατόριο Nam a’ εδώ. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ορέστης»Η νεοσύστατη θεατρική εταιρεία «επωδός» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009 τον «Ορέστη» του Γιάννη Ρίτσου, ένα από τα κορυφαία έργα του μεγάλου μας ποιητή, με σκοπό την δημιουργία μιας λυρικής παράστασης με έντονα εικαστικά και μουσικά στοιχεία, αντάξια της σπουδαιότητας του κειμένου.
Αν θέλετε να βρεθείτε και εσείς στο θέατρο Βαφείο (Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, τηλ: 210 3425637) την Τρίτη 3, το Σάββατο 7 ή την Κυριακή 8 Μαρτίου, δηλώστε τώρα συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε διπλές προσκλήσεις.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αποσταλούν με mail το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου, οπότε μείνετε on-line.
Μάθετε περισσότερα για την παράσταση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: