Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ E- PONTOS
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη στις 8 Μαρτίου 2009 πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Συλλόγου και εμπλούτισε με 15 ακόμη φιάλες αίμα, την Τράπεζα αίματός του.
Ευχαριστούμε δημόσια όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τόσο αυτούς που έδωσαν αίμα, όσο και αυτούς που προσέτρεξαν πρόθυμα αλλά για κάποιους λόγους υγείας δεν κατάφεραν να δώσουν.
Ευχαριστούμε επίσης το συνεργείο του τμήματος Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας που έκανε την αιμοληψία. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΙΤΗ
ΡΟΔΙΤΗΣ - Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΚ:50100
ΤΗΛ. & FAX 2461071646, 6945871226
mpsroditi@gmail.com ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ" ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων "Ακρίτες" Νέας Κρώμνης σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21-03-2009, στις 9.00 μ.μ. στο κέντρο "Focus" στη Δράμα.
Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων "Ακρίτες" Νέας Κρώμνης
Ευξείνου Πόντου 91
Δράμα
Τ.Κ. 66100
Τηλ. 2521036683 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ"Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» ακόμη μία φορά απέδειξαν την αγάπη για τον τόπο τους.
Την Καθαρά Δευτέρα 02.03.2009 μία ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και μία ημέρα που έχουμε συνδέσει με ξεκούραση, διασκέδαση και τα πατροπαράδοτα έθιμα οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» την επέλεξαν για να πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση με στόχο να αυξηθεί το πράσινο και να καλλωπιστεί ακόμη περισσότερο το Δημοτικό Διαμέρισμα Επταλόφου του Δήμου Κρουσσών στο Νομό Κιλκίς και να μυήσουν τα μικρά παιδιά του συλλόγου στην επαφή με το περιβάλλον, την σημασία της προστασίας του και την ανάγκη της φροντίδας του.
Η μέρα ξεκίνησε με το πέταγμα του χαρταετού, στη συνέχεια τιμήσαμε τη λαγάνα, το χαλβά και τα λοιπά νηστίσιμα.
Αλλά υπήρχε και κάτι ακόμα η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων, μικρών και μεγάλων.
Οι ηλικίες των συμμετεχόντων συγκινητικές από 5 έως 85 ετών.
Το κέφι για δημιουργία περίσσιο, τα παιδιά μάθανε να προσέχουν το περιβάλλον, να φυτεύουν και να περιποιούνται τα δέντρα.
Έμαθαν να δημιουργούν μόνα τους τον «ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ» πράσινο χώρο για παιχνίδι.
Τόσο μεγάλος ήταν ο ζήλος των παιδιών γι’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία τους που μόνο η νύχτα τα σταμάτησε. Με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ ευχόμαστε του χρόνου και για πολλά χρόνια ακόμα να γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα σ’ αυτό το χώρο που δημιούργησαν τα παιδιά μας.
Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»
Επτάλοφος Κιλκίς
Τ.Κ. 61100
Τηλ. - Φαξ: 2341062404

Δεν υπάρχουν σχόλια: