Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ειδήσεις από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το disabled.gr

Η Autonomia EXPO που πρόκειται να γίνει στις 15, 16 και 17 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ετοιμάζεται.
Το ΣΕΦ έχει ήδη γεμίσει από προϊόντα και βοηθήματα για την ανεξάρτητη διαβίωση, την αποκατάσταση και την ειδική εκπαίδευση.
Πληροφορίες για την Autonomia EXPO μπορείτε να έχετε συνεχώς από το http://www.autonomiaexpo.org/ που ενημερώνεται καθημερινά.
Νέος κανονισμός για τις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών (και με αναπηρίες) δημιουργεί τριβές μεταξύ των κρατών μελών της Ε.Ε.
Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=22266
Ένα αποκαλυπτικό κείμενο για τις θεραπείες και την έρευνα με τα βλαστοκύτταρα βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=22253 και πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε γιατί είναι εξόχως αποκαλυπτικό και ενημερωτικό.
Έρευνα για παραγωγή ινσουλίνης από βλαστοκύτταρα μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=22251
Η Αμερική φαίνεται αποφασισμένη να χρηματοδοτήσει την έρευνα για τα βλαστοκύτταρα. Όμως γύρω από την έρευνα και την «θεραπεία» με τα βλαστοκύτταρα έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη φιλολογία.
Διαβάστε σχετικά στην διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=22218
Όλα μπορούν να συμβούν για την θεραπεία της παράλυσης ακόμη και τα πιο παράδοξα.
Το χειρότερο είναι πως τα πιο παράδοξα και πιο ψευδή γίνονται και πιο πίστευτά από τους ασθενείς και το περιβάλλον τους.
Ένα τέτοιο απίστευτο βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=22210 αλλά μην το πιστέψετε.
Δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με τον τρόπο που γράφεται.
Οι υπόλοιπες ειδήσεις βρίσκονται διαθέσιμες στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις ειδήσεις και την αρθρογραφία που προέρχονται από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο και αφορούν την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες.
Οι ειδήσεις καταχωρούνται στο http://news.disabled.gr/ λίγες ώρες αμέσως μετά την δημοσίευσή τους στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.
Μην ξεχνάτε πως για βασικά ερωτήματα που αφορούν την αναπηρία ως εμπειρία και ως διαφορά συνθηκών και όρων ζωής μπορείτε να βρίσκετε στο http://www.disabled.gr/ όπου θα βρείτε την μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη για την αναπηρία στην ελληνική γλώσσα, το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και βέβαια το σύνολο της νομοθεσίας που αφορά τους ΑμεΑ.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: