Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αγαπητοί αναγνώστες, Ο καιρός ανοίγει και μας φτιάχνει τη διάθεση για νέα ταξίδια και γνωριμίες.
Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διαβάζουμε περισσότερο γιατί κάθε βιβλίο μάς ταξιδεύει. Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά τα καινούργια μας βιβλία και να λάβετε μέρος στους μεγάλους διαγωνισμούς των νέων βιβλίων ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ της πολυαγαπημένης συγγραφέως Λένας Μαντά, και ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ της γνωστής σε όλους Χρυσηίδας Δημουλίδου, που, εκτός από το λογοτεχνικό ταξίδι, προσφέρουν και ταξίδια για δύο άτομα στην Κέρκυρα και την Αμοργό. Για το μήνα Μάιο θα σας προτείνουμε σαγηνευτικά βιβλία ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Ένα πλούσιο σε αρώματα εποχής ΚΑΦΕ ΚΛΕΜΕΝΤΕ και μια πρό(σ)κληση ανακάλυψης του βαθύτερου εαυτού, ώστε να πάψει να είναι η καθημερινότητα ένας αέναος ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ.
Ακόμη, έχετε μόνιμη πρόσκληση για γνωριμία και επικοινωνία με συγγραφείς και άλλους αναγνώστες μέσα από τα blogs, το forum, τα κοινωνικά δίκτυα, τις εκδηλώσεις μας και την 32η Γιορτή Βιβλίου. Αν έχετε ιστορικά ενδιαφέροντα, μελετήστε την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και ταξιδέψτε ακόμη πιο πέρα από το σημείο που έφτασε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, μέχρι το σύνορο του νέου κόσμου, όπου στέκει αγέρωχα η ΚΙΝΑ, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.
Για τις πνευματικές σας αναζητήσεις, προτείνουμε ανεπιφύλακτα δύο εντελώς διαφορετικά βιβλία που θα σας ταξιδέψουν στα ουράνια: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ και ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800 Fax 210-2819550

Δεν υπάρχουν σχόλια: