Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

«ΝΕΡΟ,ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ» - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Εκδήλωση με θέμα «ΝΕΡΟ, ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ» διοργανώνει η ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς & Βυζαντίου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητος και Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 και ώρα 18:30 στον πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς (οδός Κομνηνών) και αποτελεί συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων περσινών εκδηλώσεων με θέμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ».
Περισσότεροι από 300 μαθητές - μέλη της greenteam θα παίξουν και θα διαγωνισθούν, προκειμένου να κερδίσουν υποτροφίες και πλούσια δώρα από τους χορηγούς και μεγάλες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.
Διασκεδαστές και εμψυχωτές, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, θα παρακινούν μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν, συμμετέχοντας στα παιχνίδια που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με τους προσκόπους και τα στελέχη της ΧΑΝ Καλαμαριάς.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η αφύπνιση οικολογικής συνείδησης των μαθητών μέσω παιχνιδιών και δοκιμασιών σχετικών με το Νερό, καθώς και η ενημέρωση των δημοτών για τη λογική χρήση του Νερού και την αντιμετώπισή του ως πολυτιμότατου αγαθού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: