Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Εγκαίνια Floral 24/06/09. Σας περιμένουμε!

Θα σε δω στο Floral… την Τετάρτη 24 Ιουνίου Το FloralBooks+Coffee στην Μπλε Πολυκατοικία Εξαρχείων σάς προσκαλεί να γιορτάσετε τα εγκαίνιά του την Τετάρτη 24 Ιουνίου. Aπό το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με πολλές εκπλήξεις: ∙Από το απόγευμα συγγραφείς και καλλιτέχνες θα συνομιλούν με τον κόσμο, θα υπογράφουν βιβλία τους, θα φτιάχνουν κοκτέιλ, θα παίζουν μουσική..... ∙DJs θα σας ταξιδέψουν στους ρυθμούς της funk, new wave, dance, new rock μουσικής. ∙Προσκεκλημένοι από το χώρο του βιβλίου, του θεάτρου, της μουσικής, του θεάματος και δεκάδες άλλοι επισκέπτες και φίλοι. Μαζί μας και το περιοδικό Index γιορτάζει τα 3 χρόνια του!
Το καφέ Floral της Πλατείας Εξαρχείων επανέρχεται για να γίνει και πάλι σημείο συνάντησης, σημείο αναφοράς, το στέκι των ηθοποιών, των καλλιτεχνών, των φοιτητών, όσων αγαπούν την καρδιά της πόλης, αλλά και των νέων επισκεπτών και των φίλων του βιβλίου που θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καθημερινό καφέ τους. To νέο Floral σάς προσκαλεί να περιηγηθείτε στο χώρο του βιβλιοπωλείου του, να ξεφυλλίσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να γνωρίσετε από κοντά συγγραφείς και καλλιτέχνες, αλλά και να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες και επίκαιρες συζητήσεις. ...Συγγραφείς που υπογράφουν βιβλία για τους αναγνώστες τους και παρουσιάζουν τις νέες τους δουλειές ...Καλλιτέχνες που δίνουν live συναυλίες ...Έμπειρους μουσικούς παραγωγούς και απρόβλεπτους DJ's που με τα party τους ξαναγράφουν ιστορία. “Η γωνία του ισογείου της Μπλε Πολυκατοικίας” αποκτά και πάλι ζωή, για να χωρέσει νέες φρεσκογραμμένες “ιστορίες”, να “δώσει και πάλι όνομα στα ραντεβού μας” και να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την πολυσύχναστη και πολυαγαπημένη Πλατεία Εξαρχείων! Η Μπλε Πολυκατοικία Το Floral του ισογείου της Μπλε Πολυκατοικίας.
Η πολυκατοικία που αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του μοντέρνου κινήματος της σύγχρονης ελληνικής –αλλά και ευρωπαϊκής– αρχιτεκτονικής.
Το σπίτι-θρύλος, που κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Μεταξά και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αποτελούσε κέντρο αντικατασκοπίας και αντίστασης και που πολλές σημαντικές προσωπικότητες συγκατοίκησαν στα διαμερίσματά του. Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες Floral σ’ ένα στέκι που θα ξαναγράψει ιστορία! FLORAL / BOOKS + COFFEE / Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων / Τηλ.: 210 3800070 Πληροφορίες: Μαργαρίτα Σύρκου – Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Marketing Τηλ.: 210-5227767 - e-mail: m.sirkou@oxy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: