Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το http://www.disabled.gr/

Κάτι εξαιρετικά επείγον που αφορά την πρώτη ανακοίνωση του www.amea.gov.gr στην Αθήνα (καταρχήν) και Θεσσαλονίκη (στις προσεχείς ημέρες).
Η πρώτη ημερίδα που θα ανακοινώσει το www.amea.gov.gr θα γίνει στην Αθήνα την Τρίτη 30 Ιουνίου.
Η ημερίδα ξεκινά στις 10 το πρωί και τελειώνει στις 2 το μεσημέρι.
Γίνεται στο κέντρο τύπου της γενικής γραμματείας ενημέρωσης και επικοινωνίας Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου στην Καλλιθέα.
Όπως θα διαπιστώσετε από το www.amea.gov.gr οι υπηρεσίες του θα είναι πολύ ουσιαστικές για τους πολίτες με αναπηρίες και την σχέση τους με τη δημόσια διοίκηση όταν βέβαια ολοκληρωθεί.
Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μια πολύ σημαντική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη από τον καθηγητή Τέλη Νανιόπουλο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να στείλω newsletter για να ενημερωθείτε.
Επειδή τέτοια συμβάντα συμβαίνουν πολύ τακτικά μπορείτε να ενημερώνεστε και από το http://news.disabled.gr/ καθώς και από το http://www.disabled.gr/ που ενημερώνονται καθημερινά.
Η Autonomia EXPO 2010 μετακομίζει και πλέον θα γίνεται στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.
Οδηγίες προτάσεις μαζί με χάρτη μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=585 όπου σύντομα θα προστεθούν περισσότερες πληροφορίες για την πρόσβαση.
Πάντως το μετρό στο τέλος του 2009 θα βγαίνει έξω από το εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.
Αυτό σημαίνει πως το εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου θα βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 20 λεπτά από την πλατεία συντάγματος.
Όσοι και όσες δεν παίρνετε το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στο σπίτι σας μπορείτε να γίνετε συνδρομητές δωρεάν αρκεί να διαβάσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στην σελίδα http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2483 ενώ στο http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 θα βρείτε το σύνολο των κειμένων του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ από το 1993 μέχρι σήμερα σε προσπελάσιμη μορφή.
Τους τελευταίους τρεις μήνες τα newsletters καθυστερούν επειδή το κάταγμα που έχω στο δεξί μου ώμο εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί και να πονάει.
Κάνω προσπάθειες τουλάχιστον τα επείγοντα να τα στέλνω με newsletter.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: