Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

JOHNNY CASH

Oι εκδόσεις Οξυ παρουσιάζουν το graphic novel τουReinhard Kleist [Ράινχαρντ Κλάιστ] JOHNNY CASH Μετάφραση: Γεωργία Σακάτου Πρόλογος: Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης
Τζόνι Κας, ο διασημότερος τραγουδιστής κάντρι όλων των εποχών, επαναστάτης και είδωλο των μουσικόφιλων κάθε γενιάς. Ο βραβευμένος κομίστας Ράινχαρντ Κλάιστ αφηγείται με εντυπωσιακές εικόνες την πολυτάραχη ζωή του «άντρα με τα μαύρα»: από τη θρυλική συναυλία στις Φυλακές Φόλσομ και τα προβλήματα της δεκαετίας του ’60, μέχρι την εντυπωσιακή επάνοδό του στο πλευρό του παραγωγού Ρικ Ρούμπιν.
Ένα συναρπαστικό βιβλίο, που σκιαγραφεί με μοναδικό τρόπο τον άνθρωπο Τζόνι Κας και τα τραγούδια του. Αθήνα, Ιούλιος 2009 Σελίδες : 224 ISBN: 978-960-436-253-0 Διαστάσεις: 16χ23 Tιμή: 17,50€ ΚΡΙΤΙΚΕΣ «Με πολλές λεπτομέρειες και ερμηνείες, ο Ράινχαρντ Κλάιστ πλησιάζει όσο πιο κοντά γίνεται στην πολύπλοκη προσωπικότητα του Τζόνι Κας.» Franz Dobler, δημοσιογράφος και βιογράφος του Cash, στον πρόλογο της γερμανικής έκδοσης «Συγκινητικό σαν γκόσπελ, σκληρό σαν ροκαμπίλι και ρομαντικό σαν μπαλάντα.»
Matthias Heine, Die Welt

Δεν υπάρχουν σχόλια: