Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το http://www.disabled.gr/

Φίλοι και φίλες οι διακοπές (για όσους δεν εμποδίζονται και έχουν κάνει διακοπές) πλησιάζουν στο τέλος τους και το http://www.disabled.gr/ μπαίνει σταδιακά σε πλήρη λειτουργία.
Στο διάστημα που μας πέρασε έχουν γίνει πολλές αλλαγές:
Κάποια νέα ευρωπαϊκά προγράμματα που προσφέρουν εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης για υποψηφίους επιχειρηματίες έχουν δημοσιευθεί στο http://www.disabled.gr/biz/ ενώ σύμφωνα με τον τύπο μέσα στο Σεπτέμβρη πρόκειται να προκύψουν και νέα προγράμματα που παρέχουν χρηματοδοτικές ευκαιρίες.
Αυτό βέβαια δεν χρειάζεται να το «δέσουμε κόμπο» γιατί έχουμε συνηθίσει στις τεράστιες καθυστερήσεις των εθνικών και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Πάντως όταν κάτι ανακοινώνεται δημοσιεύεται αμέσως στο http://www.disabled.gr/biz/ που αφορά την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τους ελεύθερους επαγγελματίες που ζουν κάτω από συνθήκες κάποιας σοβαρής αναπηρίας.
Η Autonomia EXPO 2010 πρόκειται να γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 21,22 και 23 Μαΐου 2010.
Ο χάρτης για την προσβασιμότητα της Autonomia EXPO 2010 μαζί με οδηγίες για την πρόσβαση βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=585 και θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας: Εάν κάτι δεν γίνεται κατανοητό στις οδηγίες σας παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε στο admin@disabled.gr ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και οι οδηγίες για την πρόσβαση να γίνουν κατανοητές ακόμη και για ανθρώπους που έρχονται από άλλες πόλεις της Ελλάδας. Αρκετές φωτογραφίες από την προηγούμενη Autonomia EXPO, αλλά και από τις προηγούμενες διοργανώσεις, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?p=169 για να εντυπωσιαστείτε, μολονότι και το 2009 στην Autonomia EXPO μας ήρθαν πολλά πράγματα στραβά...
Το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι έτοιμο και πρόκειται να ταχυδρομηθεί στους 14.000 συνδρομητές του τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.
Εάν δεν παίρνετε (ακόμη) το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στο σπίτι ή στη δουλειά σας μπορείτε να γίνετε συνδρομητές.
Πληροφορίες για τις συνδρομές το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2483 από πριν σας πω πως το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ αποστέλλεται χωρίς χρέωση στους ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες.
Τα νέα μέλη του φόρουμ του http://www.disabled.gr/ γράφονται αυτομάτως συνδρομητές σε αυτό το newsletter και αυτό επειδή στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του φόρουμ να μπορώ να σας ενημερώσω.
Προς το παρόν ο νέος server του http://www.disabled.gr/ λειτουργεί χωρίς προβλήματα από την αρχή της χρονιάς που έγινε η μετακόμιση στο νέο μηχάνημα.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: