Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

εσωτερικές δοκιμές του labs.opengov.gr / private beta

Στέλνω για ενημέρωσή σας και σχολιασμό τη πλατφόρμα http://labs.opengov.gr (ονομα χρήστη if και κωδικός if) προκειμένουνα γίνουν άμεσες βελτιώσεις μέσα από τις δοκιμές και τις παρατηρήσείςσας.
Στόχος της πλατφόρμας- η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες-είναι η υποβολή προτάσεων σε τρεις άξονες ( βελτίωση του opengov.gr <http://opengov.gr> ,κυβερνητικά sites , ηλεκτρονικές υπηρεσίες) ( 1η φάση) , η σταδιακή δημιουργία κοινότητας μέσα από το interaction μεταξύ πλατφόρμας καιχρηστών και χρηστών με άλλους χρήστες και προφανώς η αξιοποίηση τωνπροτάσεων .
Οι προτάσεις που θα υποβάλλονται μπορεί να είναι τριών ειδών ( κείμενο, μοκαπ , λειτουργικό prototype)
Η λειτουργικότητα θα 'αποκαλύπτεται' σταδιακά ενώ θα μπαίνει usergenerated content π.χ (Section κοινότητας , popularity , follow up /comment σε πρόταση / ιδέα επισκέπτη)
O επισκέπτης μπορεί να υποβάλει γραπτή πρόταση χωρίς να είναιεγγεγραμμένος , ενώ αν εγγραφεί θα έχει πρόσβαση σε περισσότερηλειτουργικότητα.
Παρακαλώ δοκιμάστε το site και στείλετε τα σχόλιά σας σε εμένα ή/και στο ipostirixi@opengov.gr <>ipostirixi@opengov.gr> για- την εμπειρία χρήσης- την υποβολή πρότασης- την εγγραφή σας στο openlabs είτε απευθείας ή με 3rd party accountπ.χ gmail, openid , twitter)*
>
Το δοκιμαστικό περιεχόμενο του labs θα σβηστεί όταν ο ο δικτυακός τόπος βγει online οπότε μη διαστάσετε να παίξετε !!
Φιλικά
Γ. Καραμανώλης
<>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: