Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας για την Αθήνα Η Υπουργός Παιδείας και βουλευτής Α΄ Αθήνας Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2007 για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Κέντρο της Αθήνας, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας Χαράλαμπο Παμπούκη.
Στην επιστολή η Υπουργός προτείνει ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων υπό την αιγίδα του κ. Παμπούκη καθώς και την ανάγκη δημιουργίας ενός συντονιστικού οργάνου υπό τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας.... Ορίσθηκαν οι δεκατρείς νέοι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννας Διαμαντοπούλου ορίσθηκαν οι δεκατρείς νέοι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης μετά από ενδελεχή, δημόσια και αξιοκρατική διαδικασία.
Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η διαδικασία επιλογής έτυχε ευρείας δημοσιότητας στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης νέας κυβερνητικής πρακτικής.
Παρότι ο νόμος παρέχει αποκλειστική αρμοδιότητα αξιολόγησης, κρίσης, επιλογής και απόφασης στον Υπουργό Παιδείας, αποφασίστηκε η δημοσιοποίηση μέσω της ιστοσελίδας της ανοιχτής διακυβέρνησης, της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και των έντυπων μέσων ενημέρωσης.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: