Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

ΤΥΡΙ
Συγγραφέας : Παπαδήμας Φ.- Μπιντσης Θ.
Κατηγορία : ΚΡΑΣΙ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΠΟΤΑ
Σελίδες : 596
Σχήμα : 21*29
Χρώμα : ναι
Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: