Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MIND RADIO

Αυτή την εβδομάδα ο Μανώλης Φάμελλος κι ο Στάθης Δρογώσης ανανεώνουν το ραντεβού τους με το Mind Radio και μπουκάρουν στο στούντιο την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, την κλασική πλέον ώρα, 23.00 - 01.00! Και η καθιερωμένη Party Hard Τετάρτη στο Tiki Athens υποδέχεται τους Scary Greeks, που κατέβηκαν ειδικά από την Θεσσαλονίκη για το Party Hard την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου!
Οι Scary Greeks σας κλείνουν το μάτι με νόημα και σας προσκαλούν σε μια "βραδιά-συνάντηση-partaaaay" αφιερωμένη στο τέλος του κόσμου!
Το γλέντι ξεκινάει στις 22.00 και η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη! Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του Κ.ΒΗΤΑ ξεκίνησε!
Οι πρώτοι 500 που θα σπεύσουν στα σημεία προπώλησης, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στην τιμή των 18€.
Με την εξάντληση αυτών, το εισιτήριο θα κοστίζει 20€. The Boy + Felizol + Hior Chronik @ Σταυρός του Νότου (13/01/10, Αθήνα).
Οι μάγοι της electronica ζωντανά στον Σταυρό του Νότου.
Εδώ μπορείτε να βρείτε την ζωντανή εκπομπή τους στο Mind Radio! Berlin in Athens Porn Film Festival @ Gagarin205 (15 & 16/1/10).
Όλη η κουλτούρα της σύγχρονης μεταπορνογραφίας στην σκηνή του Gagarin.
Προσοχή! Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Κερδίστε προσκλήσεις πατώντας πάνω στους συνδέσμους κι ακολουθώντας τις οδηγίες. «Κεντήματα», Από την ομάδα Θείες.
Έξι γυναίκες στο Ιράν από τρεις γενιές, μιλούν για άντρες, έρωτες και σεξ.
Πίνοντας τσάι, μοιράζονται μυστικά και αγωνίες, διηγούνται ιστορίες για την αγάπη, την προδοσία, τις προκαταλήψεις.
Σκηνική σύνθεση βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ της Μαργιάν Σατραπί. Orange Goblin @ An Club (16/1/10, Aθήνα).
Τέσσερις μηχανές, με τα ντεπόζιτά τους γεμάτα αλκοόλ, θα καταφτάσουν στις 16 Ιανουαρίου κάνοντας ποδαρικό στην καινούρια συναυλιακή χρονιά με ένα μεγάλο rock&roll party.
Οι Orange Goblin, 5 χρόνια μετά από την τελευταία τους εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος, έρχονται αποφασισμένοι να γεμίσουν το πάτωμα του An με μπύρα και ιδρώτα, σε μια βραδιά βρώμικου stoner metal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: