Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Zebra Tracks, Film Ζωντανά! + Δωρεάν Προσκλήσεις!

Party Hard κάθε Τετάρτη στο Tiki Athens.
Αυτή την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου τα decks αναλαμβάνει η Marianella Kloka την οποία την ακούτε καθημερινά, 15.00 - 17.00!
Μια βραδιά με dance, deep house και electro.
Για διασκέδαση εντός και εκτός των συνόρων του μυαλού.
Είσοδος φυσικά ελεύθερη! Κερδίστε πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους και ακολουθώντας τις οδηγίες. THERAPY? @ ΚΥΤΤΑΡΟ (21/1/10, Αθήνα) + BLOCK 33 (22/1/10, Θεσσαλονίκη)
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.
Η πιο ενδεδειγμένη και απόλυτα αποτελεσματική θεραπεία έρχεται στην πόλη μας και συστήνεται ανεπιφύλακτα από τον μουσικό σας γιατρό.
Οι Therapy? σχηματίστηκαν πριν από ακριβώς 20 χρόνια στην πολύπαθη Βορεια Ιρλανδία και είναι από τα ελάχιστα μουσικά σχήματα που κατόρθωσαν να αποτελέσουν αξιόλογο αντιπερισπασμό από τα τανκς, τις βόμβες και τις συγκρούσεις. "Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά", Στιγκ Λάρσον (Eκδόσεις Ψυχογιός).
Η Λίσμετ Σαλάντερ, ιδιοφυΐα στους υπολογιστές, δε διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Δεν ξεχνά και δε συγχωρεί, και όταν συναντά διαφθορά και κακοποίηση, ιδίως απέναντι σε γυναίκες, είναι ανελέητη. Φ Χρυσός Λόγος
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Σε 20 παραστάσεις, οι δρόμοι των ποιητών Κικής Δημουλά, Αντρέα Εμπειρίκου, Λίνας Νικολακοπούλου, Βασιλικής Νικοπούλου, Τζαλαλαντίν Ρουμί, Γιώργου Σκούρτη, Dylan Thomas, συναντώνται σε ένα υπαρξιακό ταξίδι και μεταφράζονται στην εικαστική παρέμβαση του ζωγράφου Γιώργου Ξένου, τη μουσική των ΑΝΕΜΟΣ (Κώστας Χατζόπουλος-Κατερίνας Νιτσοπούλου) και την παρουσία του νέου ηθοποιού Σωτήρη Σταθακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: