Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Α ΓΑΠΗΣΟΥ

Αυτή την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, 23.00 - 01.00 θα έχουμε ως ειδική καλεσμένη την Θεοδοσία Τσάτσου!
Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επιστρέφει δυναμικά και έρχεται μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα, με νέο δίσκο...Α ΓΑΠΗΣΟΥ. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της ως αντικοινωνικό, ίσως γιατί δεν της αρέσει να συμβιβάζεται και προτιμά να μένει λίγο πίσω από τα πολλά φώτα, γεγονός για το οποίο πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Εσείς τι λέτε;
Λέτε να ισχύει αυτό; Θα το μάθετε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, 23.00 - 01.00.
Μόνο στο www.mindradio.gr. Εκπομπή της εβδομάδας! The Tsamar Brothers: Shaken Not Stirred.
Οι Tsamar Bros (Beal Tsamardas & Chris Tsamardas from Dr.Vodkatini) πηγαίνουν μια φορά την εβδομάδα στο super market και ψωνίζουν υλικά για το εβδομαδιαίο κοκτέηλ τους.
Τα υλικά αυτά είναι μεγάλες ποσότητες μαύρης μουσικής όλων των ειδών, λίγοι διαγωνισμοί, αρκετά αφιερώματα, κάποιοι καλεσμένοι, και γερές δόσεις απ'το κρύο χιούμορ τους (για να παγώσει το κοκτέηλ).
Τα ρίχνουν στο blender και το αποτέλεσμα το σεβίρουν πάντα shaken, και ποτέ stirred! Δοκιμάστε το! Κάθε Πέμπτη 17.00 - 19.00! Προτεινόμενο Event της εβδομάδας Indie Rock Bands: Tasman & Etten @ Σταυρός του Νότου (10/2/10, Αθήνα).
Για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και στα πλαίσια του Indie Bands’ Festival, δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες μεταξύ ηλεκτρόνικα και ποπ αποχρώσεων, ανεβαίνουν στη σκηνή: Tasman & Etten!
H Etten, γνωστή ως πρώην τραγουδίστρια των Film, (Ελένη Τζαβάρα) συνεχίζει την σόλο μουσική της πορεία με το πρώτο της προσωπικό δίσκο σε παραγωγή Coti K. & Μιχάλη Δέλτα με τον τίτλο: I know you ‘re behind me but I m not scared.
Ο Tasman (Τάσος Παπαστάμου), μέλος των Closer, εμφανίζεται στο πλάι της Etten έχοντας στις αποσκευές του το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ “Solace”, το οποίο κυκλοφορησε τον Ιούνιο του 2009 από την Undo Records. Κερδίστε προσκλήσεις για τα παρακάτω event πατώντας πάνω στους συνδέσμους κι ακολουθώντας τις οδηγίες. RADIO MOSCOW (usa), DOWN & OUT (gr), 1000MODS (gr) @ An Club, (13/2/10, Αθήνα).
Ο Parker Griggs ξεκίνησε το ταξίδι των Radio Moscow στον Ειρηνικό το 2004 με μια garage rock βάρκα και μια πρόστυχη προς το στίχο διάθεση στα πανιά.
Αναβιώνοντας τον ορισμό του power trio που ξεκίνησε πίσω στα '60s από τους Cream, Jimi Hendrix, Blue Cheer, μας προσφέρουν απλόχερα γενναίες δόσεις vintage garage rock έντασης και blues rock συναισθήματος. ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΡΟΥΣΚΟΥ: WONDERLAND.
H Αλίκη μεγάλη πια επιστρέφει στην παιδική της ηλικία–ξαναγίνεται παιδί- καθώς μπαίνει μέσα σε μία τεράστια οθόνη υπολογιστή και παγιδεύεται μέσα στα σκοτεινά δωμάτια του διαδίκτυου.
Κάνει κύκλους χωρίς πραγματική κατεύθυνση, αναζητά συγκεκριμένα πρόσωπα και μέρη που είχε ξαναζήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: