Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Στην Γερμανία ο Γ.Πεταλωτής. συναντήθηκε με ομογενείς

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 25310 24498, 81006
Φαξ: 25310 81555 email:press@gpetalotis.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, επισκέφτηκε τη Γερμανία το διήμερο 30 & 31 Ιανουαρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους συλλόγους των ομογενών της περιοχής. Συγκεκριμένα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο (Adolf-Holz-Haus) η Δημοτική Οργάνωση (ΔΟ) ΠΑΣΟΚ Νταχάου, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.
Στην ομιλία του ο Γιώργος Πεταλωτής κάλεσε τους απόδημους να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια του Πρωθυπουργού και της Ελληνικής Κυβέρνησης. «Σήμερα δίνουμε μια μάχη ως Ελλάδα για να χτίσουμε το αύριο της χώρας ακολουθώντας μια πολιτική που θα στηρίζεται στην κοινωνία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Η πολιτική μας θα είναι προοδευτική. Στην προσπάθειά μας αυτή δε θα πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Η πολιτική που ακολουθούμε αποτελεί συνειδητή επιλογή και σ’ αυτή την επιλογή θα σταθούμε μέχρι το τέλος». Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Πεταλωτής συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόναχο κ. Ψυχάρη και το Διευθυντή του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Ν. Γερμανίας κ. Λάμπρου, παρέστη στην Κοπή της Βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου, της μεγαλύτερης και παλαιότερης ελληνικής κοινότητας στην Ευρώπη.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας κ. Ξενάκης όπως επίσης και ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Τάτσης, καθώς και οι Πρόεδροι όλων των εθνικοτοπικών Συλλόγων. Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γιώργου Πεταλωτή, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μονάχου (MARITIM HOTEL) όπου σημειώθηκε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: