Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Η Καλαμαριά συμμετέχει στην ώρα της Γης 2010

Ο Δήμος Καλαμαριάς συμμετέχοντας με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα στο συμβολικό κάλεσμα της «Ώρας της Γης 2010» για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του μαζί με άλλους φορείς, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 στις 20.30 και στέλνοντας και πάλι ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Συγκεκριμένα ο Δήμος Καλαμαριάς θα κατεβάσει τους διακόπτες στα τέσσερα δημοτικά κτίρια που βρίσκονται επί των οδών (Κομνηνών 58, Μεταμορφώσεως 9, Καραμαούνα 1-πλατεία Σκρά, και Εθνικής Αντιστάσεως 128) και στο κτίριο του Πολιτιστικού Οργανισμού (Κομνηνών 58-πεζόδρομος) για μία ώρα.
Παράλληλα παροτρύνει τους δημότες να συμμετέχουν και αυτοί ενεργά στην «ώρα της Γης». Σκοπός της φετινής παγκόσμιας «σκοτεινής κραυγής» είναι να ευαισθητοποιήσει τους ηγέτες των κρατών, έτσι ώστε να καταλήξουν σε νομικά δεσμευτική συμφωνία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στη Σύνοδο για το κλίμα που θα γίνει το Νοέμβριο στο Μεξικό.
Όσοι επιθυμούν να δώσουν τη δική τους ταυτότητα στην παγκόσμια εκστρατεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.wwf.gr/earthhour/dimoskalamarias

Δεν υπάρχουν σχόλια: