Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1, 144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣΤΗΛ.: 210 28 04 800, FAX: 210 28 19 550, WEB SITE: www.psichogios.gr Αγαπητοί αναγνώστες, Ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος στις γυναίκες, το ίδιο και το εκδοτικό μας πρόγραμμα!
Σας προ(σ)καλούμε λοιπόν σε ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΖΩΗΣ με δυναμικές και μοιραίες γυναίκες.
Η εκθαμβωτική ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΧΙΛ δέχεται να παίξει ένα παράξενο παιχνίδι κόντρα στον αδυσώπητο χρόνο, ενώ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΓΚΑΣ τα βάζει με αδιάφθορους πολιτικούς και ξεσκεπάζει ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ για να αποδείξει την αθωότητά της.
Η ΝΥΦΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ, προκαλώντας το πεπρωμένο της, ενώ
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ οδηγούν τα βήματα της ΦΛΟΡΕΝΣ ΝΑΪΤΙΝΓΚΕΪΛ στο λειτούργημα της νοσοκόμας. Στη σειρά VAMPIRE DIARIES, δυο ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ από την Ιταλική Αναγέννηση ξυπνούν στο σήμερα, μόνο και μόνο για να διεκδικήσουν την ίδια γυναίκα, ενώ η αειθαλής ΠΙΠΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ επιστρέφει για να ξυπνήσει το ΧΙΛΙΟΖΩΗΡΟΥΛΙΚΟ παιδί μέσα μας και να μας ταξιδέψει στις ΝΟΤΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ως ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!
Τέλος, η νεαρή ΦΑΡΦΙΡΩ αγνοεί τα πειράγματα των συμμαθητών της και είναι περήφανη για τα κόκκινα σιδεράκια της! Περιμένοντας να ανοίξει ο καιρός και να ξεχυθούμε και πάλι ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, βρίσκουμε το χρόνο να εγγραφούμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΝΕΡΑΪΔΩΝ ΣΧΟΛΗ, όπου θα διδαχθούμε όλα τα κόλπα του ΜΑΓΟΥ, θα κάνουμε νέους φίλους, θα δούμε με άλλο μάτι τον ΔΙΟΓΕΝΗ και τον ΣΩΚΡΑΤΗ, ενώ ανάμεσα στο διδακτικό προσωπικό θα αναγνωρίσουμε τον GUMMY BEAR, που θα μας μάθει το αλφάβητο και τους αριθμούς! Τέλος, με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες, επιλέγουμε αναγνώσματα ταιριαστά στην επικαιρότητα: 08/03 – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
29/04 – Παγκόσμια Ημέρα Χορού Κλείνουμε με ένα πρωταπριλιάτικο νέο που δεν είναι ψέμα.
Το αγαπημένο μας βιβλίο Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΞ, του εκκεντρικού Ρόαλντ Νταλ, θα προβάλλεται στον κινηματογράφο από 1η Απριλίου, αλλά εμείς θα το δούμε πιο νωρίς σε avant premiere! Χρόνια πολλά στον ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, στον ΜΕΡΚΟΥΡΙΟ ΑΥΤΖΗ και στη ΧΡΥΣΗ ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ που έχουν τα γενέθλιά τους μέσα στο μήνα αυτό και συγχαρητήρια στη ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ για την τιμητική της διάκριση ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στο διαγωνισμό «Γυναίκες της Χρονιάς 2009» του περιοδικού LIFE & STYLE. Καλό ΠΑΣΧΑ, ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ, με ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ και ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: