Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

TOM WAITS TRIBUTE by ΣΥΛΛΑΙΟΥ & POISON BAND
Έναρξη: 21:00 Είσοδος:12 e Η Γεωργία Συλλαίου και η Poison Band ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, παρουσιάζουν και πάλι μία παράσταση αφιερωμένη αποκλειστικά στον Tom Waits, με μόνο δικές του συνθέσεις.
Στο πρόγραμμα εκτός από γνωστά και λιγότερα γνωστά τραγούδια του Tom Waits, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ποιητική υπόσταση του δημιουργού.
Ο Tom Waits χαρακτηρίστηκε «ο τελευταίος των Mοϊκανών», αλλά ένας τέτοιος χαρακτηρισμός ο οποίος έχει δοθεί και σε άλλους καλλιτέχνες, είναι πολύ απλοϊκός για έναν μοναδικό performer, συνθέτη, έναν ποιητή της ζωής.
Αυτός ο Καλιφορνέζος μουσικός με τις ευρωπαϊκές ρίζες και την πολυσύνθετη καλλιτεχνική δημιουργία, δονεί με τη φωνή του, την ποίηση και τα ηχοχρώματά του πολλές γενιές και το ρόδο του ανθεί πάντα και για πάντα μέσα από τα συγκλονιστικά τραγούδια του.
Η Γεωργία Συλλαίου και η Poison Band, δίνουν τη δική τους ερμηνεία και πίνουν στην υγειά του, ολοκληρώνοντας την παράσταση με ένα δικό τους κομμάτι σε ποίηση της ερμηνεύτριας και μουσικές παρεμβάσεις της μπάντας.
Επίσης θα προβληθούν σπάνια ντοκουμέντα από συναυλίες του Tom Waits, καθώς και μέρος της ταινίας “Down by law” του Τζιμ Τζάρμους.
TOM WAITS TRIBUTEMYLOS CLUB INFO: 2310 510 081

Δεν υπάρχουν σχόλια: