Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Autonomia EXPO η μεγάλη έκθεση για την αναπηρία στις 28, 29 και 30 Μαΐου στο εκθεσιακό Περιστερίου

Στις 28, 29 και 30 Μαΐου ανοίγει την πόρτα της η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες.
Σε ένα απολύτως προσπελάσιμο χώρο θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες νέων και λιγότερων νέων τεχνολογιών που προορίζονται για την αποκατάσταση, την εκπαίδευση και την ανεξαρτησία των ανθρώπων που ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας.
Σε περισσότερα από 4000 τ.μ. και σε δεκάδες περίπτερα θα μπορέσετε να βρείτε και να δοκιμάσετε όλα τα διαθέσιμα βοηθήματα και τις υπηρεσίες που υπάρχουν στην ελληνική αγορά και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα, ώστε ύστερα να έχετε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και ενημέρωση που απαιτείται για τη συγκρότηση και τη διατήρηση ενός ανεξάρτητου και προσπελάσιμου τρόπου ζωής.
Στην Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ θα βρείτε όλες εκείνες τις πληροφορίες, τις τεχνολογίες και τις πρακτικές που μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε χώρος προσπελάσιμος σε όλες τις γνωστές αναπηρίες. Θα βρείτε όλες τις εκδοχές της τεχνολογίας που έχουν υποταχθεί για να εξυπηρετήσουν (σχεδόν) κάθε ανθρώπινη ανάγκη και προσδοκία.
Περισσότερες πληροφορίες για τα εκθέματα μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.autonomiaexpo.org/?p=143 ενώ στο http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=630 υπάρχει πλήρης κατάλογος των εκθετών και η κάτοψη της Autonomia EXPO σε .PDF μορφή.
Η Autonomia EXPO είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση.
Είναι μια έκθεση αυτής καθεαυτής της αναπηρίας ως εμπειρίας και ως διαφοράς συνθηκών και όρων ζωής.Κάθε χρόνο επισκέπτονται την Autonomia EXPO χιλιάδες άνθρωποι με σοβαρές αναπηρίες αλλά και επαγγελματίες στους χώρους της αποκατάστασης και της ειδικής εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια και πλημμυρίσει από κόσμο στους διαδρόμους.
Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να συναντήσετε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον για την αναπηρία, να δείτε και να συζητήσετε όλα αυτά που έχουν σχέση όχι μόνο με τις τεχνολογίες αλλά και με τους ανεξάρτητους τρόπους ζωής που καθένας διαφορετικός επισκέπτης συγκροτεί χρησιμοποιώντας με διαφορετικό τρόπο τις ίδιες τεχνολογίες και τα ίδια προϊόντα.
Στο http://www.autonomiaexpo.org/?p=169 μπορείτε να δείτε εκατοντάδες φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις για να διαπιστώσετε πως η Autonomia EXPO εκφράζει μια άλλη διαφορετική, αναπτυξιακή και παραγωγική αναπηρία.
Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες. Πληροφορίες για την προσπελασιμότητα και την προσβασιμότητα μπορείτε να έχετε από το http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=585 στο οποίο σταδιακά θα προστίθενται όλες οι λεπτομέρειες για τις εναλλακτικές δυνατότητες πρόσβασης στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με διαφορετικούς τρόπους και από διαφορετικές αναπηρίες.
Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου διαθέτει προσπελάσιμο και προστατευόμενο χώρο στάθμευσης.
Η είσοδος στην Autonomia EXPO είναι ελεύθερη και δωρεάν.
Η Autonomia EXPO διοργανώνεται από το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και σε ύλη ελληνικό περιοδικό για την αναπηρία και από το http://www.disabled.gr/ που είναι το δημοφιλέστερο σάιτ αναπηρίας στον κόσμο.
Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι μη κερδοσκοπική υποστηρικτική εταιρία και όλες του οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.
Autonomia EXPO και ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: