Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Γάμoi και Εκδηλώσεις στο Grαnd Bleu

ΓΑΜΟΙ,ΒΑΠΤΙΣΙΑ &  ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ
Πολύτιμες στιγμές σε χαμηλές τιμές 
Το ξενοδοχείο μας είναι εξαιρετικό μέρος για γάμους, υποδοχές, honeymoons, βαπτίσεις και παιδικά γενέθλια. Σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που θα δημιουργήσουν έναν εορτασμό που απεικονίζει το ύφος και την προσωπικότητά σας. Η τέλεια τοποθεσία, οι τέλειες λεπτομέρειες και η εξατομικευμένη υποστήριξη ενώνονται για να δημιουργήσουν μια αληθινά τέλεια στιγμή. Όλα συντονίζονται για να εξασφαλίσουν ότι κάθε λεπτομέρεια του εορτασμού σας είναι έτσι όπως την περιμένατε.
    
 Εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι στα μέτρα σας  
Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχους κήπους δίπλα στη θάλασσα, μεγάλες αίθουσες και ιδιωτικό parking. Ο εξωτερικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα και είναι μοναδικός! Το εσωτερικό εστιατόριό μας χωράει μέχρι 300 άτομα και διαθέτει βεράντα για άλλους 180! Επίσης διαθέτουμε πολλαπλές αίθουσες, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν έτσι όπως επιθυμείτε και ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Γάμοι   
Έφτασε η στιγμή να γιορτάσετε!    
Σας προσκαλούμε να αρχίσετε τη νέα σας ζωή στο Grαnd Bleu Beach Hοtel Resοrt & Spα.   
Δώστε και τις δικές σας ιδέες! 
Δίνοντας λοιπόν τις δικές σας γενικές κατευθύνσεις και ιδέες, θα μπορέσουμε να σας κατευθύνουμε με το σωστό τρόπο ώστε να έχετε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα κρατώντας τον προυπολογισμό σας στα επιθυμητά επίπεδα.   
Καλό φαγητό και κεφάτη ατμόσφαιρα   
Το ξενοδοχείο μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλότερες προσδοκίες σας, παρέχοντας περιποιημένους, φιλόξενους κήπους και όμορφες αίθουσες, μια ποικιλία λαχταριστών μενού και άψογο σέρβις. Στην ιδανική περίπτωση μπορούμε να απασχολήσουμε τους μικρούς σας καλεσμένους, διασκεδάζοντας τους με δημιουργικά παιχνίδια, κλόουν κτλ. που θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ενθουσιασμού.
Τέλος, μην ξεχάσετε να φροντίσετε για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, που θα απογειώσει το κέφι μικρών και μεγάλων. Μπορούμε να σας προτείνουμε διάφορους καλλιτέχνες ή DJs.  
Αρχίστε το ταξίδι σας μαζί μας.
Γενέθλια   
Δίνουμε αξία στα γενέθλια των μικρών μας φίλων ώστε να τους μείνουν για πάντα αξέχαστα! Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να τους προσφέρετε είναι μια απίθανη γιορτή δίπλα στην παιδική πισίνα ή σε μια όμορφα στολισμένη αίθουσα.
Εκδηλώσεις . Βαπτίσεις . Δεξιώσεις
Το προσωπικό του grαnd bleu είναι έτοιμο να σας οργανώσει κάθε είδους γιορτή που επιθυμείτε. Είτε στους κήπους δίπλα στην θάλασσα είτε στις μεγάλες αίθουσες που διαθέτουμε, όλα θα είναι στα μέτρα σας. Με πλούσιους μπουφέδες, όμορφα διακοσμημένα τραπέζια και μαγική ατμόσφαιρα!.. σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: