Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ      
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ    
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ     
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ    
Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή    
Τηλ: 25310 24498, 81006 Φαξ: 25310 81555    
email: press@gpetalotis.gr     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, παρευρέθηκε στην εκδήλωση Βράβευσης μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Ροδόπης που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2009-2010, την οποία διοργάνωσε το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στη Ροδόπη.    
Ο κ. Πεταλωτής αφού βράβευσε τους μαθητές, συνεχάρη τους γονείς οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους και τους εκπαιδευτικούς που επιτελούν διπλό ρόλο, αυτόν του γονέα και του εκπαιδευτικού και βρίσκονται πάντα δίπλα στους μαθητές, δήλωσε: «Το μέλλον μας είναι τα παιδιά και η εκπαίδευση.   
Το μέλλον των γονιών περνά μέσα από τα παιδιά μας. Αυτό το γνωρίζουμε και το βιώνουμε καθημερινά. Τα μέλη της μαθηματικής εταιρίας δίνουν έναν πραγματικό αγώνα, πέρα από τις υποχρεώσεις τους, ώστε να καταστήσουν τη διαδικασία του διαγωνισμού της μαθηματικής εταιρίας σε μια διαδικασία προσέλκυσης παιδιών στη γνώση, τη μόρφωση, για να αντιληφθούν και οι γονείς ότι, πέρα από το δύσκολο πρόγραμμα του σχολείου και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων, υπάρχει η επιστήμη και άνθρωποι οι οποίοι φροντίζουν για τα παιδιά μας».    
Στη συνέχεια, ο κ. Πεταλωτής χαρακτήρισε ως «στιγμή ελπίδας» την κοινή αγωνία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για το μέλλον της κοινωνίας και μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές, όπως αυτές που διανύουμε.    
«Είναι στιγμές», συνέχισε ο κ. Πεταλωτής όπου «όλοι μαζί σαν κοινωνία δημιουργούμε ιδανικά και αξίες.    
Είναι αυτό που μας κάνει να ελπίζουμε ότι για όλους μας, για όλη την ανθρωπότητα και την Ελλάδα έρχονται καλύτερες ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: