Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη της Γεωργίας Νταγάκη στη Μαρία Παπαδάκη

Η Γεωργία Νταγάκη, Κρητικιά και κατά.. καταγωγή και κατά… διάθεση και κατά.. όργανον.. Η λυράρησα, που απ’ τη μιά υποστηρίζει φανατικά την παράδοση και απ’ την άλλη.. ροκάρει έχοντας ανά χείρας τη λύρα της, το πιο ροκ όργανο κατά τη γνώμη μου και ερμηνεύοντας τα πιο προχωρημένα ακούσματα που όμως έχουν βαθιές ρίζες στο κάποτε, που νοσταλγούμε όλοι και τραγουδάμε.
Αν σας μπέρδεψα, μελετήστε προσεκτικά τις απαντήσεις που μου δίνει, μπείτε στον ψυχικό της κόσμο και  χαρείτε μαζί της τα σχέδια που κάνει για το μέλλον…   
«ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ», μην κάνετε. Να προσπεράσετε τη συνέντευξη που μου έδωσε και να μην ακούσετε το καινούργιο τραγούδι που έκανε με τον Γιώργο Ανδρέου, που αποτελεί τον.. προθάλαμο του καινούργιου της δίσκου και τιτλοφορείται ακριβώς έτσι.. «ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ».     
http://www.mousikorama.gr/site/index.php/concerts/710-ntagaki-synenteuksi              
Από 3 Δεκεμβρίου Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά «Κόντρα στον καιρό…»              
Στο ανακαινισμένο Ακροπόλ ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά «Κόντρα στον καιρό…» από 3 Δεκεμβρίου.    
Με τον Παντελή Θαλασσινό, έναν ιδιαίτερα προικισμένο τραγουδοποιό και τραγουδιστή, ξεκινά τις φετεινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις το ανακαινισμένο, αλλά και ανανεωμένης φιλοσοφίας –υπό νέα διεύθυνση- θέατρο Ακροπόλ.                
http://www.mousikorama.gr/site/index.php/announcements/press/712-thalassinos-akropol         
Συμμετοχή η αποχή;             
Σημαντικό μέρος των αναλύσεων που αφορούν στο πρώτο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών (περιφερειακές και δημοτικές εκλογές) απέσπασε η αποχή των ψηφοφόρων που πλησίασε το 40% και αν υπολογίσομε σε αυτό και ένα 10% περίπου των λευκών και άκυρων ψηφοδελτίων, αγγίζει αισίως στο 50% η άρνηση του εκλογικού σώματος να δώσει την ψήφο του, σε έναν από τους υποψήφιους για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.           
http://www.greeksound.gr/site/index.php/synergates/125-symmetoxi-elikas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: