Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Κέντρα απεξάρτησης από το Διαδίκτυο

Το making of της απίστευτης διαφήμισης ... (video)     
Με στιλ… Αρμάνι ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα (81-71) από το Μιλάνο και διατηρήθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου, ισοβαθμώντας με την Ολίμπια.  
Το διπλό του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο [...]    
Κλειστή είναι η οδός Αμαλιάδος στους Αμπελόκηπους μπροστά από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, από συγκέντρωση εργαζομένων της ΔΕΗ που διαμαρτύρονται για τις προτάσεις της τρόικας αναφορικά με την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής  [...]    
Δύο τεράστιες, άγνωστης προέλευσης, δομές που μοιάζουν με «ενεργειακές φυσαλίδες» και οι οποίες εκπέμπουν πανίσχυρες ακτίνες-γ εντόπισαν κοντά στο κέντρο του γαλαξία μας Αμερικανοί αστρονόμοι.   
Οι ειδικοί επιστήμονες μπορούν να προσφέρουν μόνο εικασίες για τη φύση και την  [...]     
Κλειστό θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου από το σταθμό Ειρήνη έως την Κηφισιά, λόγω έργων ανακαίνισης της Γραμμής.    
Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ5. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζει να είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα «Μοναστηράκι-Αττική».    
Ανοίγει το μέτωπο των κινητοποιήσεων και στο χώρο της υγείας μετά τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν και στα νοσηλευτικά ιδρύματα για τον περιορισμό των δαπανών. Ωστόσο ο αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος διαβεβαίωσε ότι στον προυπολογισμό του 2011 δεν  [...]    
Το Διαδίκτυο φέρνει τον κόσμο στο σπίτι. Μαζί του φέρνει και μια νέα μορφή εξάρτησης, καθώς όσο εξαπλώνεται η χρήση του τόσο μεγαλώνουν και τα ποσοστά των εθισμένων σ’ αυτό. Ενήλικες και παιδιά βλέπουν στο Διαδίκτυο έναν τεράστιο χώρο ενημέρωσης, επικοινωνίας, επιμόρφωσης αλλά και ψυχαγωγίας.     
 Όμως, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ χρήσης και κατάχρησης είναι πολύ λεπτή και δύσκολα  [...]    \
‘’Ευχαριστώ από καρδιάς  όλους τους συμπολίτες μου .Ο αγώνας για το Αιγάλεω της Νέας Εποχής τώρα ξεκινάει ‘’ 
Με μια ανοικτή επιστολή προς τους πολίτες του Αιγάλεω , ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς ευχαριστεί τους συμπολίτες του που με την ψήφο τους στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου ανέδειξαν τον ίδιο και τον συνδυασμό του [...]      
H όποια συζήτηση για συγχωνεύσεις νοσοκομείων θα αρχίσει μετά τον Μάρτιο, εφόσον είναι έτοιμος ο υγειονομικός χάρτης, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.   
Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν θα προχωρήσει [...]      \
Στην κατάσχεση 170,2 κιλών ακατάλληλου κρέατος προχώρησε η Κτηνιατρική Διεύθυνση, της Νομαρχίας Αθηνών. Πρόκειται για:  
-162,2 κιλά βόειο νωπό κρέας άνευ οστού, τα οποία προμήθευσε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαϊτειο» η εταιρεία «Αίαντας Τροφοδοσίες ΕΠΕ», καθώς  [...]    
Επεισόδια και συλλήψεις σημειώθηκαν  στα Χανιά κατά τη διάρκεια πορείας αναρχικών στο κέντρο της πόλης. Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πρόσφατο θάνατο νεαρού στην περιοχή των Δικαστηρίων, σε τροχαίο ύστερα από καταδίωξη αστυνομικών.  
Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 100 άτομα, κινήθηκαν προς την περιοχή των Δικαστηρίων [...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: