Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πέτρος Δουρδουμπάκης συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη για το "Μουσικόραμα"

Ο Πέτρος Δουρδουμπάκης συγκεντρώνει «ΔΕΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΩΝΕΣ» και βάζει τη συνθετική του σφραγίδα στα τραγούδια του καινούργιου του δίσκου, και με πλημμυρίζουν.. ελπίδες που κάθε άλλο παρά τυφλές είναι πως θα ξεχωρίσει γι’ άλλη μια φορά…   
Μπείτε στις σκέψεις του και ακολουθείστε τον στα μονοπάτια που μας οδηγεί με τις.. λακωνικές μεν, αλλά γεμάτες ουσία απαντήσεις του..     
http://www.mousikorama.gr/site/index.php/concerts/725-dourdoumpakis-synenteuksi       
Πάρις Περυσινάκης - Συνάντηση με την Αγγελίνα Λυκόγιαννη      
Ο Πάρις Περυσινάκης, συνθέτης, πολυμουσικός και ενορχηστρωτής, μας μιλά σήμερα για τα φετινά μουσικά του ραντεβού εντός και εκτός των Αθηναϊκών τειχών, για το καινούργιο του δισκογραφικό πόνημα με έναν από τους τελευταίους εν ζωή θεματοφύλακες της ατόφιας Κρητικής μουσικής, και κάνει σχέδια για το μέλλον. Και για το τέλος μας επιφυλλάσσει μια όμορφη έκπληξη!    
http://www.mousikorama.gr/site/index.php/announcements/synantiseis/735-perysinakis-synantisi         
3 Δεκεμβρίου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου! «Κραυγές και Ψίθυροι»         
στη μουσική σκηνή Πορτοκάλι!    
Από τις 3 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο live Συμμετέχει η Τάνια Κικίδη  
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μια εποχή που οι ψίθυροι έγιναν κραυγές, αφήνει την έντονα ηλεκτρική διάθεση και «στήνει» μια αλλιώτικη εκρηκτική και αφυπνιστική παράσταση!   
Χορηγός επικοινωνίας "Μουσικόραμα"     
http://www.mousikorama.gr/site/index.php/announcements/press/728-papakonstantinou            
Συνάντηση του Παντελή Θαλασσινού με τη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"         
Ο Παντελής Θαλασσινός, με την ευκαιρία της πρωτότυπης μουσικής παράστασης που θ’ ανεβάσει στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, μου λέει λεπτομέρειες και εκφέρει γνώμες κι’ απόψεις για τα λοιπά δύσκολα, που χαρακτηρίζουν την.. αγχωμένη και… χρεωμένη εποχή μας..       
http://www.mousikorama.gr/site/index.php/concerts/731-thalassinos-synantisi          
Από 3 Δεκεμβρίου Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά «Κόντρα στον καιρό…»
Στο ανακαινισμένο Ακροπόλ ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά «Κόντρα στον καιρό…» από 3 Δεκεμβρίου.     
Με τον Παντελή Θαλασσινό, έναν ιδιαίτερα προικισμένο τραγουδοποιό και τραγουδιστή, ξεκινά τις φετεινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις το ανακαινισμένο, αλλά και ανανεωμένης φιλοσοφίας –υπό νέα διεύθυνση- θέατρο Ακροπόλ.    
Χορηγός επικοινωνίας "Μουσικόραμα"        
Η Γλυκερία, με την ξεχωριστή φωνή που την αναγνωρίζει κάποιος απ’ την πρώτη κιόλας νότα που τραγουδάει, η Γλυκερία της παράδοσης, της… Σμύρνης, του έρωτα, του.. ανθρώπου, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του καινούργιου της δίσκου, που τιτλοφορείται «Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ», με συντελεστές τους υπέροχους παλιούς μας γνώριμους Γιώργο Ζήκα και Βάσω Αλλαγιάννη, μου μιλάει για τα πριν, τα τωρινά και τα.. μετά της, μ’ έναν τρόπο αφοπλιστικό, που σε κάνει να θες ν’ ακούσεις κι’ άλλα…    
Ακούστε τη, διαβάζοντάς την και.. ρωτήστε την διαβάζοντάς με…      

Δεν υπάρχουν σχόλια: