Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Kυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας Ρήξη

Σε αυτό το τεύχος της εφημερίδας Ρήξη που εκτάκτως κυκλοφορεί την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, θα διαβάσετε για το πολιτικό μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, μια πρώτη αποτίμηση των αποτελεσμάτων, σχόλια και συμπεράσματα για την αποχή και την κρίση του πολιτικού συστήματος.    
Ένα εκτενέστατο αφιέρωμα για την ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, με συμπεράσματα και εκτιμήσεις από την Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε.   
Από εκεί και πέρα, μπορείτε να διαβάσετε άρθρα για την δεύτερη επίσκεψη Ερντογάν, την παραίτηση της Θ. Δραγώνα, το ναυάγιο της συμφωνίας με το Κατάρ, το χαρακτήρα της διακυβέρνησης ΓΑΠ, τα αποτελέσματα από τις εκλογές των καθηγητών και ένα μικρό αφιέρωμα για τα αδιέξοδα της μετανάστευσης
Στα διεθνή μας θα βρείτε μια εκτενή παρουσίαση των κινητοποιήσεων στη Γαλλία, της Νταϊάνας Τζονστόουν και την παρουσίαση των πολιτικών σωτηρίας των σιδηροδρόμων στην Ινδία.   
Από εκεί και πέρα θα βρείτε σελίδες αφιερωμένες στον πολιτισμό, το θέατρο, τον κινηματογράφο και την οικολογία.   
Τέλος, στην τελευταία μας σελίδα μπορείτε να βρείτε τα δώδεκα σημεία του Άρδην, ένα κείμενο που προέκυψε μετά από την πανελλήνια συνάντηση των μελών της ομάδας μας το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου στον Υμηττό.  
Σε αυτό το φύλλο γράφουν οι: 
Γ. Καραμπελιάς, Δ. Μαυρίδης, Ν. Βεντούρας, Γ. Μάλφας, Τ. Χατζηαναστασίου, Θ. Τζιούμπας, Β. Στοϊλόπουλος, Γ. Πολυχρονιάδης, Γ. Τοζίδης, Γ. Ρακκάς, Γ. Ξένος, Ν. Ντάσιος, Μ. Πολυκάρπου, Χ. Παπαδόπουλος, Γ. Αδαμίδης, Μ. Ρακκά, Κ Μαυρίδης, Κ Σαμάντης, Σ. Κουτρούλης, Μ. Διόγος, Μ. Στεφανίδης, Κ Μπλάθρας, Δ. Παπαλεοντίου, Αλ. Μιχαηλίδης… και σκιτσάρει ο «Νικόλας».  
Περιοδικό Άρδην - Εφημερίδα Ρήξη Αθήνα:       
Θεμιστοκλέους 37
τηλ. 210 3826319 - 2130020427, φαξ: 210 3839930
e-mail:
ardin@hol.gr, perardin@gmail.com, efrixi@gmail.com
Θεσσαλονίκη:   
Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου τηλ. 2310543751  
www.ardinthess.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: