Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ»!

Όσοι πιστεύουν ότι αυτές τις Άγιες μέρες οι «τρομοκράτες» κάθονται ήσυχοι, πλανώνται πλάνην οικτράν (που λένε και οι μορφωμένοι αλλά Φατσέα).             
Το ρεπορτάζ της Παραμονής των Χριστουγέννων τους διαψεύδει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και με βίντεο «ντοκουμέντο», σημάδι της Άριστης (όχι της Αρίστης του Μπαρμπανίκου της κόρης – άσχετο) δουλειάς του Δημοσιογραφοερευνητικού μας επιτελείου! 
Συγκεκριμένα!             
Παρασκευή 24/12/2010 ώρα 12:00!
Στο Εμπορικό Κέντρο της Ένωσης στα Μουδανιά, και στο γνωστό «ύποπτο» μαγαζί – γιάφκα που ακούει στο παραπλανητικό όνομα «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ» (γνωστού – αγνώστου ιδιοκτήτη) κάνουν την εμφάνιση τους τα μέλη της γνωστής από προηγούμενα τρομοκρατικά μουσικά χτυπήματα «μπάντας» (των FM), οπλισμένα σαν αστακοί με κιθάρες, μπάσα, σαξόφωνα, κλαρίνα, αρμόνια, καλώδια, κονσόλες, πένες, «κωδικοποιημένες παρτιτούρες» και διάφορα άλλα τρομοκρατικά υλικά, και άρχισαν να παίρνουν θέσεις για εκτέλεση (στα τρία μέτρα) χριστουγεννιάτικων blues, soul, rock κομματιών αντιεξουσιαστικού περιεχομένου!  
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη γιατί στο μεταξύ είχε κυκλοφορήσει και μια παραπλανητική αφίσα για κάποιο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ "BLUE LIVE" ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ».
Προκειμένου δε οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ τρομοκράτες να προσελκύσουν κόσμο, παρέσυραν και εξανάγκασαν τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ να τραγουδήσουν ΚΑΙ εκείνα τα αναρχριστουγεννιάτικα τραγούδια τους.     
ΑΙΣΧΟΣ!                 
Οι έμπειροι «αναλυτές» που είδαν τις φωτογραφίες και το βίντεο αποφάνθηκαν ότι χρησιμοποιήθηκαν τα παιδιά σαν «ασπίδες» σε ενδεχόμενο «ντου» της αντιτρομοκρατικής!
Είναι δε η ΠΡΩΤΗ φορά, που ΟΛΟ αυτό το απαράδεκτο σκηνικό, συνοδεύτηκε από ψήσιμο ύποπτων κροατικών, προσφιλών στους τρομοκράτες όπως σουβλάκια, λουκάνικα, παντσέτες, φρέσκο ψωμί, μανιτάρια, τυρί ψημένο στα κάρβουνα, και άφθονη μπύρα βαρελίσια η οποία όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, παραλήφτηκε από Βαυαρία τα ξημερώματα της ίδιας μέρας μαζί με υλικά για κατασκευή βομβών (ουίσκι, τσίπουρο, βότκες, τεκίλας, κλπ). 
Οι ψησταριές και τα όργανα πήραν στην κυριολεξία «φωτιά» και οι παρευρισκόμενοι αφού ξεπέρασαν τον αρχικό φόβο τους πέρασαν πολύ καλά, αντάλλαξαν ευχές, έφαγαν, ήπιαν, ενώ μέχρι και τις 20:30 που βγήκε το δελτίο ειδήσεων στον αέρα, το γλέντι που είχε στηθεί, συνεχιζόταν.                         
Άλλωστε στην παραπλανητική αφίσα και στο δελτίο τύπου (που είχαν το θράσος να στείλουν παντού) έλεγαν ξεκάθαρα, απειλούσαν, ότι θα αρχίσουν στις 13:00 και θα τελειώσουν στις ….. (Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας).                   
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ                    
Βασίλης Τσούγκαρης                

Δεν υπάρχουν σχόλια: