Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ηταν έτοιμοι να χτυπήσουν

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ         
Βρήκαν τροµοκράτες, ψάχνουν την οργάνωση          
Οι βαλλιστικές δεν έδειξαν τα όπλα-σφραγίδες της Σέχτας              
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης          
Χτύπηµα στην καρδιά της εγχώριας τροµοκρατίας εκτιµά ότι έχει καταφέρει η Αστυνοµία µετά τις εφόδους σε τρία διαµερίσµατα και µία αποθήκη-γιάφκα και τις έξι συλλήψεις του Σαββάτου.         
Αυτό, παρά το γεγονός ότι οι βαλλιστικές εξετάσεις δεν επιβεβαίωσαν την αρχική αισιοδοξία των αρχών ότι ανάµεσα στα όπλα που βρέθηκαν στη Ν. Σµύρνη, τον Πειραιά και την Καλλιθέα θα βρίσκονταν και τα όπλα - σφραγίδες της Σέχτας Επαναστατών.         
Η Αστυνοµία εκτιµά, µάλιστα, ότι οι τροµοκράτες ετοίµαζαν δολοφονικό χτύπηµα, το οποίο πρόλαβε στο παρά πέντε.        
Η Αντιτροµοκρατική είχε πλέξει ένα ολόκληρο δίχτυ παρακολουθήσεων το τελευταίο δίµηνο, από τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Ψαχνών Ευβοίας στις 17 Σεπτεµβρίου και µετά.           
Τα πρώτα αποτελέσµατα ήταν η σύλληψη των «ταχυδρόµων» των παγιδευµένων δεµάτων, Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιµου Τσάκαλου.        
Οι πληροφορίες που έδωσαν πολίτες µετά τη δηµοσιοποίηση των φωτογραφιών καταζητουµένων για συµµετοχή στη Συνωµοσία Πυρήνων της Φωτιάς οδήγησαν στα ίχνη του Γιώργου Καραγιαννίδη: ο 30χρονος φέρεται ότι ήταν αυτός που νοίκιασε την αποθήκη-γιάφκα της Ν. Σµύρνης και το διαµέρισµα-γιάφκα στον Πειραιά.       
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: