Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

H Μαγειρική Οικονομία πήρε το βραβείο καλύτερου Ελληνικού βιβλίου εύκολων συνταγών!

H Μαγειρική Οικονομία πήρε το βραβείο καλύτερου Ελληνικού βιβλίου εύκολων συνταγών  
Το  βιβλίο του Ευτύχη Μπλέτσα, που κυκλοφόρησε  τον Μάρτιο του 2010 αναδείχθηκε νικητής  στον διαγωνισμό GOURMAND WORLD COOKBOOKS  AWARDS 2010 στην κατηγορία των ελληνικών βιβλίων με εύκολες συνταγές.           
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα στην διεθνή έκθεση βιβλίων μαγειρικής του Παρισιού τον Μάρτιο του 2011, όπου το βιβλίο θα διεκδικήσει και το βραβείο του καλύτερου βιβλίου του κόσμου σε αυτή τη κατηγορία.            
Η Μαγειρική Οικονομία  έχει ήδη βοηθήσει και συνεχίζει  να βοηθάει χιλιάδες Έλληνες να τρέφονται πιο νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά. Περιέχει απλές συμβουλές και εύκολες συνταγές που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας για να βάλει τη μαγειρική στη ζωή του και να εξοικονομήσει χρήματα τρώγοντας πιο έξυπνα.             
Οι ιδέες, συμβουλές και συνταγές του βιβλίου  είναι εμπνευσμένες από τα φοιτητικά  χρόνια του Ευτύχη αλλά και από  τα αμέτρητα ταξίδια του με την  Κουζίνα της Μαμάς σε όλη την  Ελλάδα και τον κόσμο.                   
Το  βραβείο καλύτερου βιβλίου από Ελλάδα με εύκολες συνταγές έρχεται να επιβεβαιώσει κάτι που έχουν ήδη διατυπώσει οι αναγνώστες του βιβλίου:          
“Ότι χρειαζόμουν! Γρήγορο και Οικονομικό φαγητό! Γιατί αν πάσχεις από οξεία “τεμπελίτιδα” μόνο με κάτι τέτοιο μπορείς να μαγειρέψεις κάτι της προκοπής. Επιτέλους σταμάτησα το non stop take away.”             
“Πάρα πολύ χρήσιμο για τις ημέρες που διανύουμε. Ωραία δουλειά”              
“Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, αυτό το βιβλίο είναι μια καλή ευκαιρία για οικονομία. “             
“Το καλύτερο δώρο για φίλους φοιτητές αλλά και εργένηδες και μη.”               “Προβλέπω δύσκολες μέρες, οπότε η οικονομία γενικότερα επιβάλλεται. Σίγουρα θα την χρειαστούμε και στο καθημερινό μας τραπέζι. Ας βγω ψεύτρα… αλλιώς θα πεινάσουμε.”           
“Πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο βιβλίο! Πολύ χρήσιμο!! Το καλύτερο δώρο. Απόλυτα χρήσιμο σε δύσκολους καιρούς! Σε όλους χρειάζεται”.             
Με τη Μαγειρική  Οικονομία θα μάθεις ποιο είναι το πραγματικά «οικονομικό» φαγητό και θα αντιληφθείς πόσο εύκολο είναι να γλιτώσεις ευρώ αν ψωνίζεις, μαγειρεύεις και τρως πιο «έξυπνα».          
Θα ανακαλύψεις αμέτρητες πρακτικές συμβουλές και πολλές συνταγές που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις νόστιμα και υγιεινά φαγητά αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα σου.            
Η υπόσχεση του Ευτύχη είναι πως διαβάζοντας  και εφαρμόζοντας τις συμβουλές του βιβλίου, ο καθένας μπορεί να αποσβέσει άμεσα το ποσό που επένδυσε για να το αποκτήσει. Όπως χαρακτηριστικά λέει: «Καλή επιτυχία και… σε καλή μεριά, τα χρήματα που θα γλιτώσεις βάζοντας στην ζωή σου τη Μαγειρική Οικονομία»                
Η Μαγειρική Οικονομία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις FOODMUSIC.              
Κεντρική διάθεση www.ebooks.gr και Χρηστάκης ΑΕ.             
Μπορείτε να τη βρείτε στα βιβλιοπωλεία ή να την παραγγείλετε μέσω Ίντερνετ.           
Στη σελίδα cookingEconomy.gr μπορείτε να κατεβάσετε ένα δωρεάν 30σέλιδο δείγμα του βιβλίου με απλές συμβουλές και εύκολες συνταγές.             
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ευτύχη Μπλέτσα, μπείτε στο bletsas.gr         
Foodmusic Books      
Μαγειρική ΟικονομίαΤο πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.               
Έξυπνες λύσεις για νόστιμο και οικονομικό μαγείρεμα       
Του Ευτύχη Μπλέτσα (bletsas.gr)             
ISBN 978-960-99039-1-2              
cookingeconomy.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: