Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ WIKILEAKS                     
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ                             
Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2011                          
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ, για τις διαρροές των αρχείων του Wikileaks, έκανε την ακόλουθη δήλωση.                      
Με δεδομένο ότι το περιεχόμενο των τηλεγραφημάτων αυτών αποτελεί, στην πραγματικότητα, καταγραφή της προσωπικής αντίληψης και εκτίμησης του συντάκτη του, είναι δυνατόν να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις για σοβαρά θέματα και σαφώς να υπάρχει θέμα αξιοπιστίας τους.                       
Γι’ αυτό το λόγο, η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να σχολιάζει κάθε ένα από τα τηλεγραφήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.                      
Όσο αφορά τη ΝΔ και τα άλλα πολιτικά κόμματα, που δυστυχώς με μεγάλη ευκολία υιοθετούν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όσα αποδίδονται στον τέως Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι εν λόγω διαρροές του Wikileaks, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η περιγραφή της κατάστασης, την οποία η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε ως κυβέρνηση, με την καταστροφική της πολιτική και στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: