Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Διορισμοί σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής έχουν ανακοινωθεί και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση στο http://www.disabled.gr/lib/?p=31755                  
Ένα εξαιρετικό βιβλίο για την οστεοπόρωση και την πρόληψη των πτώσεων βρίσκεται στο http://www.disabled.gr/lib/?p=31709                            
Υπουργείο Εργασίας: Εγκύκλιος για τις ρυθμίσεις του άρθρου 10 του ν.3863/2010 που αφορά στις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων των φορέων κύριας ασφάλισης από 01-01-2011 http://www.disabled.gr/lib/?p=31657                       
Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=31672 να βρείτε εγκύκλιο σχετικά με τα ποσοστά συμμετοχής των ασφαλισμένων του Ι.Κ.Α. στα φάρμακα.                       
Στο http://news.disabled.gr/?p=35046 θα βρείτε έναν οδηγό συντάξεων για τους επαγγελματίες.             
Μπορείτε να διαβάσετε στο http://news.disabled.gr/?p=35058 ένα κείμενο που αφορά τις αλλαγές που έχουν γίνει το 2011 στα εργασιακά και στα συνταξιοδοτικά.                
Έξι νέα νομοθετήματα που αφορούν έμμεσα τους ανθρώπους με αναπηρίες βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/lib/?cat=9 όπου υπάρχει και όλη η σχετική νομοθεσία.                   Ένα ενδιαφέρον κείμενο για αυτά που προβλέπει το μνημόνιο για το 2011 βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=35028                          
Στο http://news.disabled.gr/?p=35023 μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την αναμόρφωση του συστήματος της «κάρτας εργασίας» και της αναμόρφωσης του σώματος επιθεωρητών εργασίας.              
Νομοσχέδιο για την ένταξη του Ι.Κ.Α. στο ΕΣΥ βρίσκεται στο http://news.disabled.gr/?p=35013 και χρειάζεται αρκετό διάβασμα επειδή με αυτή την νομοθετική μεταρρύθμιση μάλλον θα αλλάξουν πολλά και μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα παροχών σε είδος θα υπάρξουν προβλήματα.                 
Σε ασφαλιστικό ταμείο μετατρέπεται ο ΟΠΑΔ http://news.disabled.gr/?p=35007 λες και τα προβλήματα του ΟΠΑΔ οφείλονται στη νομική του μορφή.                        
Ανακοινώθηκαν τα νέα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. http://news.disabled.gr/?p=35003                                      
Το πρόβλημα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και αφορά την κατοχή επαγγελματικών αδειών από άτομα που λαμβάνουν συντάξεις ανικανότητας εξακολουθεί να υφίσταται http://news.disabled.gr/?p=34997 και κατά τα άλλα γίνονται περικοπές από ανθρώπους με πραγματικές αναπηρίες για να μειωθεί το δημόσιο έλλειμμα.                      
Εντάχθηκε η οριζόντια πράξη «Σύστημα Διαχείρισης και Επιχειρηματικής Ευφυΐας» του υπουργείου Υγείας στα κονδύλια της Ψηφιακής Σύγκλισης http://news.disabled.gr/?p=34963 και προσωπικά θα ήθελα να δω τι θα μείνει για να χρησιμοποιηθεί το σύστημα από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες όταν θα έχει τελειώσει η χρηματοδότηση.                     
Χριστουγεννιάτικα βγήκαν τα αποτελέσματα για όσους έχουν εισαχθεί στα εκπαιδευτικά ιδρύματα http://news.disabled.gr/?p=34951                   
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: