Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Μηχανισμός αναζήτησης Google στο http://www.disabled.gr/: Από εδώ και στο εξής μπορείτε να ψάχνετε τη βιβλιοθήκη του http://www.disabled.gr/, το http://news.disabled.gr/ και το http://www.disabled.gr/biz/ με το Google.                      
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τις λέξεις κλειδιά στο κουτάκι που υπάρχει στη δεξιά στήλη στο επάνω μέρος και να κάνετε κλικ στο «αναζήτηση». Χιλιάδες τεχνικά κείμενα για τις κινητικές αναπηρίες περιμένουν να τα διαβάσετε.                          
Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=33381 θα βρείτε ένα βίντεο που περιγράφει ένα νέο σύστημα ναρθήκων που προορίζεται για την βάδιση ορισμένων ανθρώπων που έχουν παραπληγίες.                       
Γυναίκα νεφροπαθής και με ερυθηματώδη λύκο έμεινε έγκυος και γέννησε παιδί, ενώ έκανε αιμοκάθαρση. Όλα αυτά έγιναν στην Κρήτη το 2010.                   
Δείτε το σχετικό βίντεο στο http://www.disabled.gr/lib/?p=33591                         
Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την εκπομπή «νέοι φάκελοι» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι που αφορά το μπάχαλο που γίνεται στο ΕΣΥ και στα δημόσια νοσοκομεία μπορείτε να δείτε στο http://www.disabled.gr/lib/?p=33577                                             
Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες έχουν γίνει της μόδας. Ένα νέο έγχρωμο μοντέλο παρουσιάζεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=33563                         
Φθηνότερα φαίνονται να γίνονται τα ένσημα και οι εργοδοτικές εισφορές για τους οικόσιτους εργαζόμενους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι προσωπικοί βοηθοί.                    
Διαβάστε περισσότερα στο http://news.disabled.gr/?p=35532                                           
Εξετάσεις και συνταγές του Ι.Κ.Α. από τα δημόσια νοσοκομεία στο προσεχές μέλλον.                      
Διαβάστε σχετικά στο http://news.disabled.gr/?p=35427 στο οποίο όμως δεν διευκρινίζεται για το εάν θα μπορούν να συνταγογραφήσουν οι γιατροί των νοσοκομείων και συστήματα ουροσυλλογής (καθετήρες, πεοκαλύπτρες, ουροσυλλέκτες) αλλά και βοηθήματα.                           
Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο εξομολόγηση του διοικητή του Ι.Κ.Α. βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=35425 και αφορά τους χαμηλούς μισθούς των γιατρών Ι.Κ.Α., το φακελάκι και πάει λέγοντας.                             
Προβλήματα στον ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκης http://news.disabled.gr/?p=35556                                         
Ενδιαφέρον κείμενο του Τέλλογλου στην κυριακάτικη «καθημερινή» για το πάρτι στα δημόσια νοσοκομεία και στα ασφαλιστικά ταμεία.                              
Διαβάστε το στο http://news.disabled.gr/?p=35554.                              
Συμπληρωματικά Διαβάστε και το http://news.disabled.gr/?p=35423 μου είναι στο ίδιο πνεύμα.                       
Το υπουργείο παιδείας να πληρώσει 32 εκατομμύρια ευρώ στην τεχνική βοήθεια.                      
Από αυτά 1.150.000 ευρώ να πάει για τη δημιουργία βάσης δεδομένων για την ειδική εκπαίδευση.              
Διαβάστε περισσότερα στο http://news.disabled.gr/?p=35403 και αναρωτηθείτε:                      
Εάν το υπουργείο παιδείας ήθελε να φτιάξει το http://www.disabled.gr/ ποσά δισεκατομμύρια θα έπρεπε να πληρώσει;                            
Στο http://www.medreha.com/2011/01/nea-dimosieusi-sto-pubmedparagontes-pou-ep/ θα βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο Ελλήνων γιατρών αποκατάστασης (Φυσίατρων) με τίτλο «Factors influencing bone loss in paraplegia» και όσοι μπορείτε να διαβάσετε αγγλικά πρέπει να το διαβάσετε.                      
Νέο και ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα για φαρμακευτικά σκευάσματα για την στυτική δυσλειτουργία έχει δημιουργηθεί και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο http://www.disabled.gr/lib/?p=33666                                     
Στο http://news.disabled.gr/?p=35573 μπορεί να βρείτε ένα δημοσίευμα που αφορά τις διευκρινίσεις για την απόκτηση της πρώτης κατοικίας, καθώς επίσης και κάποιες φήμες για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στη σχετική νομοθεσία.                          
Όσοι ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με την επιχειρηματικότητα διαβάστε το http://news.disabled.gr/?p=35571 και το http://news.disabled.gr/?p=35569 που περιλαμβάνουν κάποιες πληροφορίες για τη μελλοντική νομοθεσία.                              
Σε ό,τι αφορά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, διαβάστε το http://news.disabled.gr/?p=35566                                            
Ενδιαφέρον κείμενο για το κόστος των πλασματικών ετών στα ασφαλιστικά ταμεία μπορείτε να διαβάσετε στο http://news.disabled.gr/?p=35550                                       
Κείμενο του πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη με τίτλο «κρίση και κοινωνικός ανασχεδιασμός» βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=35528 και μου δημιούργησε το ερώτημα: Αυτός από δίπλα περνούσε; Δεν είχε καταλάβει τίποτα;                  
Μέχρι πότε οι υπουργοί και οι πολιτικοί θα εκφράζονται δημοσίως χωρίς πριν να συμβουλεύονται τους τεχνικούς και τους τεχνοκράτες που μπορούν να συμβάλουν στη μεταρρύθμιση του δικτύου κοινωνικής υποστήριξης, ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα;                         
Ενδιαφέρον κείμενο για την κοινωνική οικονομία μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=35526                              
Οι υπόλοιπες ειδήσεις βρίσκονται καθημερινά στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται συνεχώς.                        
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: