Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, το http://www.disabled.gr/forum/ αναβαθμίστηκε και τώρα πλέον τρέχει με νέο script που όπως φαίνεται είναι πιο γρήγορο από το παλιό.                      
Η αναβάθμιση του script έγινε χωρίς προβλήματα και πλέον το http://www.disabled.gr/forum/ λειτουργεί κανονικά, αλλά χρειάζεται να αλλάξει για να δείξει όπως και το κανονικό http://www.disabled.gr/.                     
Πάντως το http://www.disabled.gr/forum/ λειτουργεί κανονικά.                      
Το γραφείο της Θεσσαλονίκης του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ βρίσκεται σε μετακόμιση γι' αυτό καθυστέρησαν μερικές μέρες οι ειδήσεις στο http://news.disabled.gr/.                        
Τώρα όμως το http://news.disabled.gr/ είναι ενημερωμένο με όλες τις νέες ειδήσεις από τον ημερήσιο και από το περιοδικό τύπο και μπορείτε να τα επισκέπτεστε καθημερινά για να ενημερώνεστε.                        
Νέα εγκύκλιος από το Ι.Κ.Α. με θέμα: Καταβολή επιπλέον ποσού ως δώρου Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους που λαμβάνουν το επίδομα παραπληγίας καθώς και σε τυφλούς συνταξιούχους του Ν. 612/77 που λαμβάνουν το Επίδομα Απολύτου Αναπηρίας                           
Αναζήτηση αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=34071 και σίγουρα πρέπει να τη διαβάσετε επειδή σας αφορά.                     
Ανακοίνωση του ΟΠΑΔ για το πρόβλημα αποζημίωσης δαπανών για ορθοπαιδικά είδη, προθέματα και λοιπά βοηθητικά μέσα μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.disabled.gr/lib/?p=33977                    
Εγκύκλιος για την έκπτωση δαπάνης για θεραπεία αποκατάστασης στην ΕΛΕΠΑΠ υπάρχει στο http://www.disabled.gr/lib/?p=33945                                    
Εγκύκλιος για την απόκτηση πρώτης κατοικίας έχει εκδοθεί από το υπουργείο οικονομικών και μπορείτε να την διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=33927                          
Το Ι.Κ.Α. εξελίσσεται σε εθνικό οργανισμό συντάξεων. Μια πρώτη πληροφόρηση μπορείτε να έχετε από το http://www.disabled.gr/lib/?p=33765 αλλά επειδή καθημερινά δημοσιεύονται δεκάδες ειδήσεων στον ημερήσιο και στον περιοδικό τύπο μπορείτε να ενημερώνεστε από το http://news.disabled.gr/ όπου όλες αυτές οι ειδήσεις αναδημοσιεύονται σε προσπελάσιμη μορφή.                      
Συντάξεις εξπρές και ας ελπίσουμε και επιδόματα εξπρές υπόσχεται η κυβέρνηση.                         
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.disabled.gr/lib/?p=33750                           
Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=34050 μπορείτε να δείτε την εκπομπή «πρωταγωνιστές» που ήταν αφιερωμένη στα νεανικά τροχαία ατυχήματα.                         
Την ανεβάσαμε για λόγους αρχείου.                       
Προβλήματα στη μεταμόσχευση πνευμόνων υπάρχουν στην Ελλάδα, μολονότι υπάρχουν δημοσιεύματα.                      
Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=34046                     
Έκλεισε το κατάστημα του υπουργείου υγείας στην πλατεία συντάγματος που «πουλούσε» χαλιά.            
Δείτε το σχετικό βίντεο στο http://www.disabled.gr/lib/?p=34044                               
Οι αναλογιστικές μελέτες για τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν κατατεθεί στη βουλή.                     
Δείτε το βίντεο στο http://www.disabled.gr/lib/?p=34031 για περισσότερες πληροφορίες.                      
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο μείωσης του εφάπαξ βοηθήματος ο πρόεδρος του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, Νίκος Παπαροδόπουλος.                              
Δείτε το βίντεο στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=33983                                  
Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τα δημοσιεύματα του ημερήσιου και του περιοδικού τύπου από το http://news.disabled.gr/ όπου αναδημοσιεύονται καθημερινά σε προσπελάσιμη μορφή.                       
Επειδή το τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για την «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού συστήματος, γι' αυτό καλό είναι να διαβάζετε ανά θεματική ενότητα.                      
Όλες οι θεματικές ενότητες των ειδήσεων του http://news.disabled.gr/ υπάρχουν στην αριστερή στήλη.               
Από τη δική μας την πλευρά μπορούμε να σας πούμε πως όλες οι ειδήσεις δημοσιεύονται εγκαίρως το http://news.disabled.gr/ και πως εάν το διαβάζετε με συνέπεια θα γνωρίζετε αυτά που γνωρίζουμε και εμείς.                             
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: