Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτό σεμινάριο κατάρτισης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

1η ΣΥΝΕΔΡΙΑ 
Ενότητες:                                 
1. Εισαγωγή στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων                        

2. Διαχείριση Επιχειρησιακών Λειτουργιών                          
3. Χρηματοοικονομική Διαχείριση                                      
Το Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν» διοργανώνει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΚΕΠ της Πλατείας Σκρα στην Καλαμαριά, Ανοικτό Σεμινάριο Κατάρτισης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.                   
Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 3 συνεδρίες (3 ωρών η κάθε μία) το τελευταίο Σάββατο των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου και θα περιλαμβάνει 9 από τις βασικότερες θεματικές ενότητες του Μάνατζμεντ: Εισαγωγή στην Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων, Διαχείριση Επιχειρησιακών Λειτουργιών, Χρηματοοικονομική Διαχείριση (1η συνεδρία), Μάρκετινγκ, Διοικητικά Πληροφοριακά Συστήματα, Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (2η συνεδρία), Στρατηγική, Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων και ΔημιουργικότηÏ �α / Καινοτομία (3η συνεδρία).                      
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή των πολιτών (υφιστάμενων ή μελλοντικών επιχειρηματιών) στις βασικές αρχές της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ως μέσο ανάπτυξης της επιχειρηματικής τους δυναμικής και ανταγωνιστικότητας.                     
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Υπεύθυνος του Επιχειρείν Γιάννης Χαραλαμπίδης.             
Επισημαίνεται ότι το σεμινάριο είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.                           
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και στο τηλ. 2310.472890 ή εναλλακτικά στο www.kalamaria.gr/epixeirein/index.htm                                       
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: